ahmttunc Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Ekipman Ustası Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 5.196 Çözümler 4 4 Haziran 2025 #31 ahmet004 dedi: Racing rahat olmaz diyorlar ama bana daha çok hitap ediyor aslında naked denemedim belki o yüzden ama bir 250sr bir de RS200 arasında gidip geliyorum. Genişletmek için tıkla... İlk motorunsa bence de racing alma, gidon turu çok dar ve grenajları çok fazla. 250NK biçilmiş kaftandır bence.
ahmet004 dedi: Racing rahat olmaz diyorlar ama bana daha çok hitap ediyor aslında naked denemedim belki o yüzden ama bir 250sr bir de RS200 arasında gidip geliyorum. Genişletmek için tıkla... İlk motorunsa bence de racing alma, gidon turu çok dar ve grenajları çok fazla. 250NK biçilmiş kaftandır bence.
A ahmet004 Hectopat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #32 ahmttunc dedi: İlk motorunsa bence de racing alma, gidon turu çok dar ve grenajları çok fazla. 250nk biçilmiş kaftandır bence. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler tekrardan denerim ama dediğim gibi alışana kadar zorlanırım sorun olmaz benim için.
ahmttunc dedi: İlk motorunsa bence de racing alma, gidon turu çok dar ve grenajları çok fazla. 250nk biçilmiş kaftandır bence. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler tekrardan denerim ama dediğim gibi alışana kadar zorlanırım sorun olmaz benim için.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.344 Makaleler 3 Çözümler 61 5 Haziran 2025 #33 ahmet004 dedi: Teşekkürler ilk motor olacağı için sıfır al dedi arkadaşlarım bende bayiden almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Alakasız. Sıfır motor çıkarmak saçma bence. 1000, 2000 km kullanılmış bir motoru daha uygun fiyata almanı tavsiye ederim.
ahmet004 dedi: Teşekkürler ilk motor olacağı için sıfır al dedi arkadaşlarım bende bayiden almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Alakasız. Sıfır motor çıkarmak saçma bence. 1000, 2000 km kullanılmış bir motoru daha uygun fiyata almanı tavsiye ederim.
A ahmet004 Hectopat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #34 SiyahPassat dedi: Alakasız. Sıfır motor çıkarmak saçma bence. 1000, 2000 km kullanılmış bir motoru daha uygun fiyata almanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hatasız bulmak zor çünkü kaza olmasa bile sorunu olduğu için satmaya çalışıyorlar aslında sıfırındada aynı sorun olabilir.
SiyahPassat dedi: Alakasız. Sıfır motor çıkarmak saçma bence. 1000, 2000 km kullanılmış bir motoru daha uygun fiyata almanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hatasız bulmak zor çünkü kaza olmasa bile sorunu olduğu için satmaya çalışıyorlar aslında sıfırındada aynı sorun olabilir.