zyigit Centipat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 446 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #21 GhostSoldier dedi: 20 bin liraya Hero Xpulse öneririm. Genişletmek için tıkla... Görünüşü hoşuma gitmedi. GhostSoldier dedi: 20 bin liraya alacağın Cbr250 sana masraf çıkartacaktır. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum.
GhostSoldier dedi: 20 bin liraya Hero Xpulse öneririm. Genişletmek için tıkla... Görünüşü hoşuma gitmedi. GhostSoldier dedi: 20 bin liraya alacağın Cbr250 sana masraf çıkartacaktır. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum.
GhostSoldier Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 1.089 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #22 zyigit dedi: Görünüşü hoşuma gitmedi. Katılıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman pulsar dışında bir seçenek kalmıyor.
zyigit dedi: Görünüşü hoşuma gitmedi. Katılıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman pulsar dışında bir seçenek kalmıyor.
Inanckilic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 1.000 Çözümler 1 Yer İstanbul/Küçükçekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #23 ItsAllGoodman dedi: Çok açıklayıcı olmuşsunuz, teşekkürler. Anlayamamıştım. Genişletmek için tıkla... Dostum araştırıp kendin bulabilirsin. Kendi kendine rolantide gaz verme kadranın beyninin bozulması frenleri tamamiyle Çin Mali parçalarla sanayi de toplanmış bir motor ne ise bu da o. Zaten ucuz olmasının sebebide bu.
ItsAllGoodman dedi: Çok açıklayıcı olmuşsunuz, teşekkürler. Anlayamamıştım. Genişletmek için tıkla... Dostum araştırıp kendin bulabilirsin. Kendi kendine rolantide gaz verme kadranın beyninin bozulması frenleri tamamiyle Çin Mali parçalarla sanayi de toplanmış bir motor ne ise bu da o. Zaten ucuz olmasının sebebide bu.