250SR nasıldır?

Makaleler
1
RS200'mü 250SR mı derken kendimi kumarın içine atıp 250SR aldım. RS200 bana çok hitap etmedi açıkçası. 250SR hakkında kötü yorum hiç görmedim, gördüğüm tek şey gömen çok iyi gömüyor, öven gereksiz fazla övüyor.
Motoru alırken birçok şeyi bilerek aldım. Yedek parçası, bazı malzeme kalitesi vb.
Sizin bu motor hakkında düşünceleriniz nedir?

CFMOTO hakkında kötü yorum nasıl görmedin ona şaşırdım açıkçası. Ben RS200 tercih ederdim. Motor bloğunu KTM ile ortak yapmışlar. Top Speed 250SR'a eşit diye hatırlıyorum. RS200 ile kuryelik yapıp 100 bin kilometre sorunsuz kullananlar da varmış. Tek eksisi biraz fazla titriyor olması ve kötü gösterge. Ben yine de RS200 tercih ederdim.

Yedek parçası gereksiz pahalı ve kaliteli sayılmaz. Zangır zangır titreyen bir motor olduğu için tavsiye etmem. Gerçi supersport motor alan biri konfor arar mı bilmiyorum ama konfor olarak berbat bir motor. Torku ve göreceli sağlamlığı diğer motorlardan iyi ama.
Konfor açısından sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Yaşadığım yer küçük. Fakat yine de selesi çok sert cümlesini sıkça duyuyorum. Dediğiniz gibi Supersport aldığım için bunu göz önünde bulundurdum. Sağolun yorumunuz için. Aman aman alınmaması gereken şöyle bir kötü yanı var dediğiniz bir kısmı var mı?

CFMOTO hakkında kötü yorum nasıl görmedin ona şaşırdım açıkçası. Ben RS200 tercih ederdim. Motor bloğunu KTM ile ortak yapmışlar. Top Speed 250SR'a eşit diye hatırlıyorum. RS200 ile kuryelik yapıp 100 bin kilometre sorunsuz kullananlar da varmış. Tek eksisi biraz fazla titriyor olması ve kötü gösterge. Ben yine de RS200 tercih ederdim.
Hocam devamını okumamışsınız cümlenin😃 Orada anlatmak istediğim gömen iyi gömüyor, öven iyi övüyor. Ortası yok yani.

Konfor açısından sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Yaşadığım yer küçük. Fakat yine de selesi çok sert cümlesini sıkça duyuyorum. Dediğiniz gibi Supersport aldığım için bunu göz önünde bulundurdum. Sağ olun yorumunuz için. Aman aman alınmaması gereken şöyle bir kötü yanı var dediğiniz bir kısmı var mı?

Hocam devamını okumamışsınız cümlenin😃 Orada anlatmak istediğim gömen iyi gömüyor, öven iyi övüyor. Ortası yok yani.

Ha, pardon. CFMOTO'nun genel kalitesi iyi değil. Hiç deneme fırsatım olmadı ama gördüğüm kadarıyla fabrikadan hatalı çıkan mı dersin, lastik yönü ters gelen mi dersin... Sorunsuz gelse bile orta vade kullanımda sorun yaşayan kullanıcı sayısı da çok.

Zaten satın aldığın motoru burada oturup da kötülemek istemem ama ben de yakın zamanda motor almayı düşünen ve araştıran bir insan olarak CFMOTO asla düşünmediğimi söylemem gerek.

Konfor açısından sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Yaşadığım yer küçük. Fakat yine de selesi çok sert cümlesini sıkça duyuyorum. Dediğiniz gibi Supersport aldığım için bunu göz önünde bulundurdum. Sağolun yorumunuz için. Aman aman alınmaması gereken şöyle bir kötü yanı var dediğiniz bir kısmı var mı?
Bir süre 250NK kullandım, selesinden herhangi bir şikayetim olmadı fakat artçı seleleri kaldırım taşı gibi, ondan şüphe yok. Sürekli titreyip sağından solundan zıngırtılar gelmesi ve her suyla temas ettiğinde sıcaklık müşürünün sapıtıp sürekli fan açması dışında sorun yaşamadım. Bir de titreşim kaynaklı plakanın sürekli düşmesi sorunu var, onu da plakanın arkasına ve vidalara silikon sıkarak çözmüştüm. Kronik sorunları görecek kadar uzun kullanmadım ama genel anlamda fiyatına değer diyebilirim. Nakdim olmadığı için kredi kartına 12 ay taksitle almıştım ama eğer nakit alacak olsaydım kesinlikle üstüne ekler Japon alırdım.

Son olarak da İnstagram ve Facebook'ta sık sık montaj hataları görüyorum UMA fabrikasında montajı yapılan motorlarda. Akü kutup başları ters bağlanan, vida ve saplamaları yarım sıkılan, ABS bağlantıları yapılmayan, bayiye kırık ve çizik grenajlı gelen, sinyalleri çalışmayan motorlar gördüm. İyi bir bayiden alırsanız iyi olur o yüzden, en azından kontrol edip verirler. Eğer Ankara'daysanız Elmacıoğlu'nu tavsiye ederim.

Ha, pardon. CFMOTO'nun genel kalitesi iyi değil. Hiç deneme fırsatım olmadı ama gördüğüm kadarıyla fabrikadan hatalı çıkan mı dersin, lastik yönü ters gelen mi dersin... Sorunsuz gelse bile orta vade kullanımda sorun yaşayan kullanıcı sayısı da çok.

Zaten satın aldığın motoru burada oturup da kötülemek istemem ama ben de yakın zamanda motor almayı düşünen ve araştıran bir insan olarak CFMOTO asla düşünmediğimi söylemem gerek.
Estağfurullah hocam. Zaten kötü yorumları görerek aldım bu motoru. Övene de gömene de lafım yok. Umarın siz de içinize sinen motoru alabilirsiniz. Kötü yorumlara açığım😀

Bir süre 250NK kullandım, selesinden herhangi bir şikayetim olmadı fakat artçı seleleri kaldırım taşı gibi, ondan şüphe yok. Sürekli titreyip sağından solundan zıngırtılar gelmesi ve her suyla temas ettiğinde sıcaklık müşürünün sapıtıp sürekli fan açması dışında sorun yaşamadım. Bir de titreşim kaynaklı plakanın sürekli düşmesi sorunu var, onu da plakanın arkasına ve vidalara silikon sıkarak çözmüştüm. Kronik sorunları görecek kadar uzun kullanmadım ama genel anlamda fiyatına değer diyebilirim. Nakdim olmadığı için kredi kartına 12 ay taksitle almıştım ama eğer nakit alacak olsaydım kesinlikle üstüne ekler Japon alırdım.
Bende 12 taksitle aldım. Nakit verecek olsam biraz üstüne koyup CBR250 alırdım zaten. Açıkçası performans merakım olduğu için aldığımı da söyleyebilirim. Sürekli fan açması sorununu çokça duyuyorum. Bunun önüne geçmek için bir yöntem var mı? Gidip bir yerde yaptırsam garantiden düşermi diye düşünmüyor değilim.

Estağfurullah hocam. Zaten kötü yorumları görerek aldım bu motoru. Övene de gömene de lafım yok. Umarın siz de içinize sinen motoru alabilirsiniz. Kötü yorumlara açığım😀

Ben de 12 taksitle aldım. Nakit verecek olsam biraz üstüne koyup CBR250 alırdım zaten. Açıkçası performans merakım olduğu için aldığımı da söyleyebilirim. Sürekli fan açması sorununu çokça duyuyorum. Bunun önüne geçmek için bir yöntem var mı? Gidip bir yerde yaptırsam garantiden düşer mi diye düşünmüyor değilim.
Yazılımla hallediyorlar fakat vakit bulup da gidememiştim. Kuru yolda 10-20 km sürünce düzeliyor, çok can sıkan bir problem değil zaten.

Ankara'da ücretsiz ve garantili yazılım güncellemesi yapan servis burası.

Düzeliyorsa problem yok o halde. Ben başka kronik sorunların çözümlerine bakayım 😅
Bakımı düzgün yapıldığı sürece bloğunda sorun olacağını sanmam, Çinlilerin arasında gayet kaliteli bir üretim kalitesi var bloğun. Sağda solda 10 bin km yağ değiştirmeyip ön tekeri yere inmeden kullandıktan sonra bu motor kötü diyen çok serseri var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı