250SR vs R25 motor

melihkrm

Decapat
Katılım
13 Aralık 2022
Mesajlar
623
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba motor almayı düşünüyorum görünüşe ve birazcıkta hıza önem veriyorum. A2 ehliyetimi aldım yakında gelecek inşallah. Bu 2 motor arasında gidip geliyorum sizce hangisini almam daha iyi olacaktır?

Yaş: 18.
Boy/Kilo: 1.88 75kg.
Şehir: İstanbul.
Kullanım amacım: Arada sırada şehir dışına çıkmak/ gezmek / üniversiteye gidip gelmek.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
R25 250CC sınıfında üst seviye bir motor çift silindir bir kere. Görünüş sizin için ön plandaysa beğendiğinizi alın. Hız ön plandaysa kesinlikle R25 almanız gerekiyor.
 
Sıfırı piyasa da yok şu an. Bulsan bile 200-250 bin TL'den satıyor bayiler

Yakınını al. Taklalı R25, 4 kere yatak sarmış motorlara para vermeyin. Kronik problemi zaten R25'lerin yatak sarmış olması, üstüne sürücüleri olan genç kardeşlerimizde filinta gibi motoru aşırı hor kullanıyorlar. Sıfır alacaksanız SR'dan yana oyunuzu kullanmanızı tercih ederim. Fiyatı da ucuz en azından bindiğiniz motoru bilirsiniz tanırsınız. Zaten vaktiyle de yükseltirsiniz. SR da güzel makine. Ancak hiçbir 250CC R25 etmez.
 
R25 alırsan kolay elden çıkarırsın ben ilana koyar koymaz gitmişti. O yüzden her türlü japon.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı