250TL Gaming Mouse Önerisi

BoFFk

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle herkese iyi bayramlar. Yakında yeni bir mouse ve kulaklık almayı planladım kulaklık olarak Steelseries Arctis 3 seçtim mouse için ise 250TL gibi bir bütçem var. Elimin büyüklü için şunu söyleyebilirim şu an Everest SGM X7 kullanıyorum biraz daha küçük olursa da hiç sıkıntı olmaz. Önerilerinizi bekliyorum🙂

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçemi biraz yükseltmeye fırsat buldum 300 ya da 350 TL yeterli olur sanırım sizce g402 den başka seçenekler varmı? Mesela aklıma Steelseries Rival 600 ve Razer Deadhadder Elite kaldı hangisi daha mantıklı olur?

Bütçemi biraz yükseltmeye fırsat buldum 300 ya da 350 TL yeterli olur sanırım sizce g402 den başka seçenekler varmı? Mesela aklıma Steelseries Rival 600 ve Razer Deadhadder Elite kaldı hangisi daha mantıklı olur?
dostum ben geçen ay g502 almıştım mousepad ile birlikte 267 tlye düşmüştü
istersen bi fırsat bekle derim
dostum ben geçen ay g502 almıştım mousepad ile birlikte 267 tlye düşmüştü
istersen bi fırsat bekle derim
ayrıca mouse'un özelliklerinden bahsedeyim,
elim 19 cm neredeyse tam tamına oturuyor, ağırlık değiştirme gibi harika fırsatı var elini kavrıyor mouse'un yapısı vb şeyler, ayrıca tam 300 lira civarlarında razer modelleri var ışıklı mışıklı ahtapot seviyorsan bi bak derim

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı