250TL modem önerisi

Glompf

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar önümüzdeki hafta evime internet bağlatacağım fakat modemim yok. Bulunduğum bölgedeki altyapı 16Mbps'e kadar destekliyor fakat önümüzdeki dönemde santraldeki portların değişeceğini VDSL ve Fiber'e yükseltmeler yapılacağını söylediler.
O yüzden yükseltmeler yapılınca da bana sıkıntı yaratmayacak bir modem arayışındayım. Bütçem en fazla 250 TL önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.

Dlink 224

Düzeltme : keenetic omni markalı ürün çok iyiymiş.

İlk dediğiniz 320 TL o beni aşar öğrenciyim
İkinci dediğinizi ilk defa gördüm ama kullanıcı yorumlarını incelediğimde çok fazla iyi ve üstü yorumlar var, daha sonra inceleyeceğim.

Bütçem en fazla 250 TL ama 150-200 TL civarlarında modemlerde olabilir biraz daha bilindik markalar olsa daha iyi olur benim için.

ASUS DSL N16 öneririm. Bir süre kullanmistim gayet iyi performans göstermişti.

Markaya hiç takılma, bu yaşa geldim hiç marka takıntım olmadı. Marka dediğin şey isim parası. Aynı özellikteki iki ürünün biri marka diğeri bilinmeyen olsun marka olanın fiyatı ikiye katlıyor.

Çin malı bir modemi 12 yıl kullandım dile kolay 12 yıl marka ismini şimdi hatırlayamadım. Taş gibi kaya gibi sapasağlam modemdi 54 Mbps likti. Aldığımda bilinen ve tavsiye edilen modem fiyatları 100 lira civarıydı. Bütçeden dolayı en ucuz bulduğum bu çin malını almıştım hepsiburada satıyordu. 12 yıl kullandım birgün pişman olmadım. 25 lira civarı fiyatı vardı. O cihaz bozulunca yine modem arayışına girdim. Üç yıl önce Vdsl modemler 300 lira seviyesinde satılırken 90 liraya Dlink 224 ü aldım. Birgün bile pişman olmadım sinyali oldukça güçlü. Fazla para vermeye gerek yok. Bu modemi al sorun olursa kahrını bana yap. 200 liralık cihazları marka etiketiyle 300-400 liraya satıyorlar. Şu modemi asus satsaydı fiyat etiketi 600 lira olurdu. Al bunu fiyatı 270 lira keenetic omni dsl n300

Son düzenleme:
TP-LINK TD-W9960 al, düşünme. VDSL modemler arasında en uygun fiyatlı, düzgün üründür. TP-LINK'in destek hizmetleri iyidir; sorun olursa ürün değiştiriyorlar. Karşında üretici firma var, distribütör değil. Bunları düşünerek ürün seçmeni öneririm.

Merhaba. Firmanızın ürünleri arasından altta linkini bıraktığım konuya uygun bir öneri verebilir misiniz?
(50-75 metre outdoor wi-fi wireless access point tavsiyesi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…