250TL VDSL modem önerisi

Arkadaşlar selam. Konu çok basit sizden 250TL fiyat bandında bir modem istiyorum. Maalesef ki bütçeyi 1 TL bile aşamam zaten zar zor bu bütçelere vardım :D. Aklımda Tenda V300 adlı modem var nasıl bir modemdir? Bilginiz varsa aydınlatırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yakın zamanda, yaklasık bir hafta önce, Zyxel VMG1312-T20B VDSL2 modemi satın almıstım 255 TL'ye. Size de cok tavsiye ederim. Gercekten cok beğendim her özelliğini. Uzun arastırmalar sonucu tercih etmistim. Aldığım model antenli modeldi ayrıca.
Hocam dediğin cihaz 160 m2'de sıkıntı çıkartır mı?

Söyle söylemek lazım, 160 m2'de sıkıntı cıkarır mı bilmiyorum ama bizim binada cok fazla modem var, her kanalda da calısan mutlaka bir modeme denk geliyorsunuz sinyal cakısması acısından. Aldığım modemi de kanal bolluğu acısından merakla beklemistim. Yaklasık 100 m2'lik bir evde yasıyorum. Simdiye kadar bana arka odalar vs. olsun herhangi bir problem cıkarmadı. Ayrıca önünde de büyük bir cicek var modemin, modem salonun köşesinde altı sağı solu kapalı antenleri yukarı bakacak sekilde duruyor. Tek acıklığı üst kısmı yani.

Tenda V300 ile ZyXEL VMG1312-T20b arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz.
Hepsiburada'da 200 TL üstüne 50 tal indirim varmış sanırım. 300 TL'lik bir modem alabilirsiniz yani.

Dostum nasıl yapıldığını anlatır mısın?
Arkadaşlar ZyXEL VMG1312-T20b adlı modemin siparişini verdim. Teslim alınca TurkNet 35Mbps ile olan uyumunu memnuniyetimi bildiririm herkese teşekkürler iyi günler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı