ThousandL Kilopat Katılım 7 Mart 2019 Mesajlar 110 16 Haziran 2020 #1 Herkese iyi forumlar, Arkadaşlar yaklaşık 250 TL'ye kadar olabilecek kablosuz Wi-Fi dağıtıcı arıyorum. ( Modeme kablo ile bağlayamam ). Kullandığınız bildiğiniz Wi-Fi menzil arttırıcıları yazabilirseniz çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2020
Herkese iyi forumlar, Arkadaşlar yaklaşık 250 TL'ye kadar olabilecek kablosuz Wi-Fi dağıtıcı arıyorum. ( Modeme kablo ile bağlayamam ). Kullandığınız bildiğiniz Wi-Fi menzil arttırıcıları yazabilirseniz çok sevinirim.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 16 Haziran 2020 #2 Xiaomi Mi Pro diye bir cihaz var 95-100₺ gibi bir fiyat aralığı var. Baya tavsiye eden var inceleyebilirsin onu. Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yakınlaştırıcı - Güçlendirici 300 Mbps Yorumları - Trendyol Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yakınlaştırıcı - Güçlendirici 300 Mbps yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. m.trendyol.com
Xiaomi Mi Pro diye bir cihaz var 95-100₺ gibi bir fiyat aralığı var. Baya tavsiye eden var inceleyebilirsin onu. Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yakınlaştırıcı - Güçlendirici 300 Mbps Yorumları - Trendyol Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yakınlaştırıcı - Güçlendirici 300 Mbps yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. m.trendyol.com
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 16 Haziran 2020 #3 painkiller dedi: Xiaomi Mi Pro diye bir cihaz var 95-100₺ gibi bir fiyat aralığı var. Baya tavsiye eden var inceleyebilirsin onu. Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yakınlaştırıcı - Güçlendirici 300 Mbps Yorumları - Trendyol Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yakınlaştırıcı - Güçlendirici 300 Mbps yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. m.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Ben de yaklaşık aynı fiyata Tenda'nın ürününü aldım. 4 katlı binada birinci kattaki modemden çatıya kadar interneti genişletiyor. Yalnız Dual band desteği yok. Sadece 2.4Ghz frekansı var.
painkiller dedi: Xiaomi Mi Pro diye bir cihaz var 95-100₺ gibi bir fiyat aralığı var. Baya tavsiye eden var inceleyebilirsin onu. Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yakınlaştırıcı - Güçlendirici 300 Mbps Yorumları - Trendyol Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yakınlaştırıcı - Güçlendirici 300 Mbps yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. m.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Ben de yaklaşık aynı fiyata Tenda'nın ürününü aldım. 4 katlı binada birinci kattaki modemden çatıya kadar interneti genişletiyor. Yalnız Dual band desteği yok. Sadece 2.4Ghz frekansı var.
ThousandL Kilopat Katılım 7 Mart 2019 Mesajlar 110 16 Haziran 2020 #4 Teşekkürler Xiaomi alacağım sanırım
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 16 Haziran 2020 #5 izmirkartali dedi: Sadece 2.4Ghz frekansı var. Genişletmek için tıkla... Galiba evet. Biraz hız düşüşü olacaktır ama hiç çekmemesi için garanti çözüm. Muadillerine göre fiyat da baya iyi. İncelemek lazım bence ürünü.
izmirkartali dedi: Sadece 2.4Ghz frekansı var. Genişletmek için tıkla... Galiba evet. Biraz hız düşüşü olacaktır ama hiç çekmemesi için garanti çözüm. Muadillerine göre fiyat da baya iyi. İncelemek lazım bence ürünü.
OmrBckc Hectopat Katılım 15 Şubat 2018 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2020 #6 tp link re200 750mps xiomiden daha iyidir ayrıca kablolu girişide var modeme takmış gibi oluyorsunuz