250W PSU için ekran kartı önerisi

straay

Decapat
Daha fazla  
Merhaba dostlar. Eski bir sistemim var bunun için ekran kartı önerisi istiyorum sizden. PSU'yu yenile gibi şeyler söylemeyin maalesef param yok.

Dual Core e6300.
Power Boost 250W PSU.
4 GB RAM.
120GB SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
GT 1030, 750 Ti olabilir.

Söylemeyin yazmışsınız hocam fakat bence biraz bekleyip en azından düzgün bir PSU alabilirsiniz ve şu anki PSU'yu satabilirsiniz.

Merhaba dostlar. Eski bir sistemim var bunun için ekran kartı önerisi istiyorum sizden. PSU'yu yenile gibi şeyler söylemeyin maalesef param yok.

Dual Core e6300.
Power Boost 250W PSU.
4 GB RAM.
120GB SSD.

R7 240 = 500 TL bütçe de güzel bir seçenek.

Dual Core e6300.
Power Boost 250W PSU.
4 GB RAM.
120GB SSD.
Bütçe belirtirseniz size en uygun öneriyi yapabilirim.250w psu için gt1030 alınabilir 650-700tl bandında fakat işlemciniz darboğaz yapar %100 olarak eminim.Onun için sağlıklı bir öneri olmaz,ha gt1030 takmışsını ha 9600gt takmışsınız aynı oyun performansı alırsınız.Onun için işlemci değişimi şart bu şekilde ekran kartı almayın verdiğiniz para çöp olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…