250W PSU ile 95W işlemci kullanılır mı?

BlackDown

Hectopat
Arkadaşlar ben yeni bir işlemci almak istiyorum. PSU 250W, 95W bir işlemci takarsam sorun çıkar mı?
  • İşlemci: AMD Phenom II X4 965

Son düzenleyen: Moderatör:
250W bir PSU'nun tahminen 150-170W 12V kanal çıkışı vardır. Kalitesizliğinden dolayı bunu çok daha düşük düşünün. Bu sistemde işlemci dışında da çalışan bileşenler var.
Değiştirilmeli.

Kullanılmasına kullanılır lakin arada sırada performans kaybı yaşarsınız . Diğer bileşenleri de düşündüğümüz zaman özellikle ekran kartının ne olduğuna bakmak gerek tam sınırda yetebilir ve bazen yeterli gelmeyebilir o gibi durumlarda PSU beslemede yetersiz kalacağından sıkıntı olabilir .

x4 965 125w TDP değerine sahip bir işlemci diye biliyorum kendimden. En son kalitesiz bir 300w PSU ile kullanılıyordu evde. Bir gün baktığımda bilgisayar açılmadı. O kadar dayanabilmişti garibim. 400-500w kaliteli bir PSU ile kullanın derim. Hem sessiz olur hem de istediğiniz verimi alabilirsiniz.

PSU hesaplaması sadece işlemci ile yapılmıyor, usb portları bile güç çekmektedir o yüzden yüksek bir PSU alın kafanız rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…