Yeni Sistemim:
Evet arkadaşlar yeni bir sistem toplıcam. Parçalarım bunlar sitemin fiyatı ise toplam 2550 TL.
İlk kez pc toplıcam için buraya konu açtım ve farklı fikir görüş öneriler almak istedim. Bir de aklımda olan sorulara yanıt bulmak istedim. Sistemle ilgili aklımdaki sorular :
Son olarak arkadaslar parcaları vatandan alıcam ve ilk kez pc topladıgım ıcın montajıda oraya yaptırmayı dusunuyom. Montajı yaparlarmı ve özenle toplar mı sistemi? Yoksa parcaları alıp baska bilgisayarcıyamı toplataytım.
Fikirleriniz için simdiden tesekkürler.
- Core i5 4690K Soket 1150 3.5GHz 6MB Cache 22nm İşlemci - Vatan Bilgisayar
- Corsair 8Gb (2X4Gb) Vengeance Pro Ddr3 1600Mhz Cl9 Siyah Soğutuculu Ram - Vatan Bilgisayar
- Wd 3.5" 1Tb Caviar Blue Sata 3.0 7200Rpm 64Mb Cache Harddisk - Vatan Bilgisayar
- Asus Drw-24F1St 24X ± Double Layer Sata Dvd Yazıcı - Vatan Bilgisayar
- Cooler Master Hyper T4 Lga775/1155/1156/1366/2011 & Am2/Am2+Am3/Am3+/Fm1 İşlemçi Soğutucu - Vatan Bilgisayar
- Zalman Zm-Stg2 Super Thermal Macun - Vatan Bilgisayar
- Msi Gtx750Ti Twin Frozr Gaming Gddr5 2Gb 128Bit Nvidia Geforce Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
- Z97 GAMING 5 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C.)SATA 3.0 USB 3.0 Anakart - Vatan Bilgisayar
- Aerocool GTR Black Advanced Edition 750W Mid-Tower Siyah Fiyatı
Evet arkadaşlar yeni bir sistem toplıcam. Parçalarım bunlar sitemin fiyatı ise toplam 2550 TL.
İlk kez pc toplıcam için buraya konu açtım ve farklı fikir görüş öneriler almak istedim. Bir de aklımda olan sorulara yanıt bulmak istedim. Sistemle ilgili aklımdaki sorular :
- Öncelikle sistemin fiyat performansı oranı nasıl? Bu fiyata daha iyi sistem toplanır mı?
- Seçmiş oldugum ekran kartı fiyatı ve performası oyunlarda hakkını verır mı?
- Bu sistem ileriye dönük olarak iyi bir sistem mi? İleride üzerinde oynamalar yapılır mı ana kartı fln degıstırmeden?
- Seçmiş oldugum parcalar birbiriyle uyumlumu en iyi sekılde verım alabılırmıyım.
- MSI iyi ve kaliteli bir markamı?
- Seçmiş oldugum kasa ve power suppylsi sistem icin iyimi Power suppyl 750W.
Son olarak arkadaslar parcaları vatandan alıcam ve ilk kez pc topladıgım ıcın montajıda oraya yaptırmayı dusunuyom. Montajı yaparlarmı ve özenle toplar mı sistemi? Yoksa parcaları alıp baska bilgisayarcıyamı toplataytım.
Fikirleriniz için simdiden tesekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: