256-240 GB SSD Önerisi

Gayet iyiymiş evet. F/P diye buna denir.
Boşuna önermiyoruz hocam
Piyasadaki en iyi F/P SSD o attığınız olabilir. Şiddetle onu tavsiye ediyorum.

Minik bir sorum olacak arkadaşlar. N11'deki satıcılara güvenebilir miyim? Bana Akakçe linki attığınız için satıcılara güvenip güvenemeyeceğimi bilemiyorum.
Mesela burada İncehesap'a güvenebilirim. Gibisinden.

Anladığım kadarıyla arkadaş F/P bir SSD arıyor. Ancak bütçesi ona yetiyorsa onu alması daha mantıklı.

İyi hoş ama 250 GB'a 400 TL verilmez Samsung bile olsa.

Anladığım kadarıyla arkadaş F/P SSD arıyor. Ancak bütçesi ona yetiyorsa onu alması daha mantıklı.
Evet F/P olması önemli ama şöyle ki kronik sorunlu olup beni mavi ekrana boğmamalı. Bilgisayarımı yakın zamanda kardeşime verip yeni bilgisayara geçeceğim ama SSD'yi yenilemem gerekiyor.
İyi hoş ama 250 GB'a 400 TL verilmez Samsung bile olsa.
Bunları da belirtmeniz iyi olur.

Evet F/P olması önemli ama şöyle ki kronik sorunlu olup beni mavi ekrana boğmamalı. Bilgisayarımı yakın zamanda kardeşime verip yeni bilgisayara geçeceğim ama SSD'yi yenilemem gerekiyor.
F/P olması önemliyse düşünmeden Patriot Burst alın. Sizi yarı yolda bırakmayacaktır.

Bana kalırsa 500 GB Samsung 870 EVO almanız daha mantıklıdır. Uzun ömürlü ve daha çok alan. 250 GB yeterli diyorsanız patroit gayet yeterli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…