E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 6 Nisan 2023 #11 BerkayZ87 dedi: Dostum senin kullanım durumun veya alışverişlerin beni ilgilendirmiyor. Memnunsan ne ala. Bu ekonomiden telefon almak zorunda değilsin, yurt dışı cihaz da alabilirsin, bu beni bağlamıyor. Genişletmek için tıkla... Dostum o zaman sende yanlış bilgi verme, iPhone XS ve XS Max maksimum 3 yıl gidecek cihazlar değiller, nokta.
BerkayZ87 dedi: Dostum senin kullanım durumun veya alışverişlerin beni ilgilendirmiyor. Memnunsan ne ala. Bu ekonomiden telefon almak zorunda değilsin, yurt dışı cihaz da alabilirsin, bu beni bağlamıyor. Genişletmek için tıkla... Dostum o zaman sende yanlış bilgi verme, iPhone XS ve XS Max maksimum 3 yıl gidecek cihazlar değiller, nokta.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.767 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #12 EsatKa dedi: Dostum o zaman sende yanlış bilgi verme, iPhone XS ve XS Max maksimum 3 yıl gidecek cihazlar değiller, nokta. Genişletmek için tıkla... 6'yı sürünerek kullanıp XS'e 3 yıl gidecek cihaz değil demen de fazlasıyla öznel ve gerçeklik dışı bir yorum.
EsatKa dedi: Dostum o zaman sende yanlış bilgi verme, iPhone XS ve XS Max maksimum 3 yıl gidecek cihazlar değiller, nokta. Genişletmek için tıkla... 6'yı sürünerek kullanıp XS'e 3 yıl gidecek cihaz değil demen de fazlasıyla öznel ve gerçeklik dışı bir yorum.
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 6 Nisan 2023 #13 BerkayZ87 dedi: 6'yı sürünerek kullanıp XS'e 3 yıl gidecek cihaz değil demen de fazlasıyla öznel ve gerçeklik dışı bir yorum. Genişletmek için tıkla... 3 yıl sonra beni bul.
BerkayZ87 dedi: 6'yı sürünerek kullanıp XS'e 3 yıl gidecek cihaz değil demen de fazlasıyla öznel ve gerçeklik dışı bir yorum. Genişletmek için tıkla... 3 yıl sonra beni bul.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.767 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #14 EsatKa dedi: 3 yıl sonra beni bul. Genişletmek için tıkla... Bulmama gerek yok, XR kullanıyorum zaten.
EsatKa dedi: 3 yıl sonra beni bul. Genişletmek için tıkla... Bulmama gerek yok, XR kullanıyorum zaten.
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 6 Nisan 2023 #15 BerkayZ87 dedi: Bulmama gerek yok, XR kullanıyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Tamam