256 GB MacBook Air yeterli mi?

Hocam nasıl oldu depolama alanı? Doldu mu? Bende kali vs kullanıyorum oyun bilgisayarı almıştım ama hafif ve şarjı uzun giden bir laptop olmasını istediğim için macbook almayı düşünüyorum. Bütçem ya 16gb ram ya da 512gb ssd arasında seçim yapmaya zorluyor.

14"MacBook Pro M1 Pro 16/512GB kullanıyorum. VSCode, Visual Studio, XCode, Rider, IntelliJ, Unity, Docker, Microsoft Office yazılımlarını yükledim bunların dışında birkaç uygulama daha var ve depolama bölümüm hala böyle, eklerden inceleyebilirsiniz. Başka sorularınız varsa cevaplayabilirim. 16GB RAM'li modeli almanızı öneririm.

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2022-12-25 23.51.25.png
    163,6 KB · Görüntüleme: 461
  • Ekran Resmi 2022-12-25 23.55.01.png
    101,1 KB · Görüntüleme: 466
Bence yeterli. Sıkıntı olursa taşınabilir SSD alırsınız. Oyunları ona kurup, arşivinizi de oraya atarsınız.

Çok teşekkür ederim alırsam 16 GB RAM 256 GB SSD olanı alacağım büyük ihtimal. Bu eğitim indirimli satan bir site var pt.com oradan mı aldınız? Apple sitesi olmadığından tam güvenemiyorum. Bir bilginiz var mı o site ile ilgili?

Bence yeterli. Sıkıntı olursa taşınabilir SSD alırsınız. Oyunları ona kurup, arşivinizi de oraya atarsınız.
Çok oyun oynayacağımı düşünmüyorum artık sıkıldım. Bana işlevsellik daha önemli geliyor. Taşınılabilir ssd fikri hoşuma gitti aklıma gelmişti aslında ama o kadar üstüne düşmemiştim o kadar.

Ben Pt'den aldım hiçbir sorun olmadı bir gün sonra kargoya verdiler diğer gün elime ulaştı. Kargolaması vs. kaliteli.

Ben ve birçok arkadaşım pt.com'dan aldık güvenilir bir site. Laptop geldiğinde iyice sağını solunu incelersiniz içinizin rahat etmesi için.

Ben 256 gb'ın yeteceğini düşünüyorum da benimde arada kaldığım nokta m1 ve m2 işlemci noktasında. Gerçi pt.com'da m2 işlemcili macbook kalmamış. Hangisi tercih edilmeli? Benimde kullanma amacım yazılım geliştirmek.

Kesinlikle m2.

Birkaç oyun birçok belge video fotoğraf ve onlarca yüklü uygulama kurulu 65 GB yer kaldı burada bence 16 GB RAM daha iyi bir seçenek olabilir ama bence harici bir depolama alanı kullanırsanız daha iyi olur

Birkaç oyun birçok belge video fotoğraf ve onlarca yüklü uygulama kurulu 65 GB yer kaldı burada bence 16 GB RAM daha iyi bir seçenek olabilir ama bence harici bir depolama alanı kullanırsanız daha iyi olur.

Size yeterli oldu mu 256 GB SSD. 512 GB SSD M.2 Pro almayı düşünüyorum da 1 TB modeli çok pahalı olacak gibi.

Hocam Unreal Engine 5, After Effects ve pluginleri, saydığınız uygulamaların tümü ve League of Legends gibi 1 2 oyun kurulduğunda 150 GB kısmı bana kalır mı? Kullandığınız için size sormak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…