256 GB SSD ile 1 TB hard disk takası mantıklı mı?

Bu kadar fazlası gereksiz ya şimdi 256'yi takacağım Eve gidince yakında bir 500 daha alırım 500-500 1TB kullanırım ama belki ileride 256'yi yine kullanmak gerekir o yüzden bir iki tane fazla gerekebilir teşekkür ettim her şey için

Rica ederim, zaten anakartlarda 4'lü giriş var yeterde artar bile. Verileriniz sizin için çok önemliyse güvenlik sistemleri mağazasındaki hard diskler biraz yavaş ama uzun ömürlü oluyor.

Rica ederim, zaten anakartlarda 4'lü giriş var yeterde artar bile. Verileriniz sizin için çok önemliyse güvenlik sistemleri mağazasındaki hard diskler biraz yavaş ama uzun ömürlü oluyor.
Malesef şimdi baktım 2 varmış taktim ama

Hocam ekran kartının altında (tam yan hizasında) 1 tane kalıyor, bir tane de onun yanında olabilir belki gorememissinizdir.
Evet tam orası ilk ssdm oraya takılı ikinci slotta hemen yanında daha dikkatli bakarım şimdi herşey için tekrardan teşekürler data kablom yoktu parça Satan bir dükkandan istedim para almadı benden niyeyse aklıma geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…