256 GB SSD önerisi

john gotti

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 650 / İntel Core İ5 2310 / 4 GB Ram
İyi akşamlar, masaüstü sistemimde eski bir HDD bulunmakta. Oyunlarda bu sebepten ötürü droplar yiyorum. SATA 3 256 GB SSD alacağım. Markalar arasında kararsız kaldım. Bazı testlerde üzerinde yazan okuma ve yazma hızları doğru çıkmamakta 600-700 TL bütçe ile alabileceğim en iyi SSD nedir?

İyi akşamlar, masaüstü sistemimde eski bir HDD bulunmakta. Oyunlarda bu sebepten ötürü droplar yiyorum. SATA 3 256 GB SSD alacağım. Markalar arasında kararsız kaldım. Bazı testlerde üzerinde yazan okuma ve yazma hızları doğru çıkmamakta 600-700 TL bütçe ile alabileceğim en iyi SSD nedir?
oyun oynayan birisimisiniz yoksa başkamı?

oyun oynayan birisimisiniz yoksa başkamı?
Oyun oynayan birisiyim fakat sistemim gereği yüksek oyunlar oynamıyorum. Valorant yükleme ekranı çok sürüyor. GTA 5 Online da ise yollar yüklenmiyor. Ve sistemim her zaman %100 disk kullanımı gösteriyor. Güncel HDD değerleri şu şekilde:

Dosya Ekleri

• Screenshot (15).png
    Screenshot (15).png
    25,7 KB · Görüntüleme: 32
Oyun oynayan birisiyim fakat sistemim gereği yüksek oyunlar oynamıyorum. Valorant yükleme ekranı çok sürüyor. GTA 5 Online da ise yollar yüklenmiyor. Ve sistemim her zaman %100 disk kullanımı gösteriyor. Güncel HDD değerleri şu şekilde:
250 gb oyun oynayan birisi için yeterli değil minimum 500 gb olmalı bana göre

250 gb oyun oynayan birisi için yeterli değil minimum 500 gb olmalı bana göre
Sadece Valorant yüklemeyi düşünüyorum. Hikayeli oyunları ise oynadıktan sonra silebilirim 250 GB Bana yeterli olur diye düşünüyorum. Bütçem 250 GB yetiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı