ekrem_18 Picopat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 182 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #1 Selam, SSD var 256 GB 750 eder mi, takmak ve Windows kurmak ile? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2024
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.233 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #2 Bilgisayarcı mı verdi bu fiyatı? Etmez kesinlikle.
Shinya Kogami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 4.616 Çözümler 35 10 Haziran 2024 #3 SSD fiyatı dışında mı?
tspmb7 Decapat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 952 Çözümler 23 10 Haziran 2024 #4 Windows'u siz de kurabilirsiniz video izleyerek hem boşa para da vermezsiniz.
ekrem_18 Picopat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 182 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #5 Adrastos dedi: Bilgisayarcı mı verdi bu fiyatı? Etmez kesinlikle. Genişletmek için tıkla... Benim dayimgil ucuza SSD alacakmiş ve takacakmiş takması kolay mi? Hemen açılsın istiyorum da HDD bozuldu çünkü. Takması kolaysa ben takayım diye.
Adrastos dedi: Bilgisayarcı mı verdi bu fiyatı? Etmez kesinlikle. Genişletmek için tıkla... Benim dayimgil ucuza SSD alacakmiş ve takacakmiş takması kolay mi? Hemen açılsın istiyorum da HDD bozuldu çünkü. Takması kolaysa ben takayım diye.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.233 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #6 ekrem_18 dedi: Benim dayimgil ucuza SSD alacakmiş ve takacakmiş takması kolay mi? Hemen açılsın istiyorum da HDD bozuldu çünkü. Takması kolaysa ben takayım diye. Genişletmek için tıkla... Ucuza SSD 750 TL mi oluyor anlamadım. Alacakları SSD'nin marka ve modeli nedir? SSD/HDD takmak kolay bir şey.
ekrem_18 dedi: Benim dayimgil ucuza SSD alacakmiş ve takacakmiş takması kolay mi? Hemen açılsın istiyorum da HDD bozuldu çünkü. Takması kolaysa ben takayım diye. Genişletmek için tıkla... Ucuza SSD 750 TL mi oluyor anlamadım. Alacakları SSD'nin marka ve modeli nedir? SSD/HDD takmak kolay bir şey.
ekrem_18 Picopat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 182 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #7 Adrastos dedi: Ucuza SSD 750 TL mi oluyor anlamadım. Alacakları SSD'nin marka ve modeli nedir? SSD/HDD takmak kolay bir şey. Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayarci var ya o 750 dedi, biz 500 alacağız en kaliteli markadan. Marka şu an bilmiyorumm ama 1 TB olacak kesinlikle.
Adrastos dedi: Ucuza SSD 750 TL mi oluyor anlamadım. Alacakları SSD'nin marka ve modeli nedir? SSD/HDD takmak kolay bir şey. Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayarci var ya o 750 dedi, biz 500 alacağız en kaliteli markadan. Marka şu an bilmiyorumm ama 1 TB olacak kesinlikle.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.233 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #8 ekrem_18 dedi: Bu bilgisayarci var ya o 750 dedi, biz 500 alacağız en kaliteli markadan. Marka şu an bilmiyorumm ama 1 TB olacak kesinlikle. Genişletmek için tıkla... Anladım, SSD/HDD montajı kolay. Video izleyerek 5 dakikada yaparsınız.
ekrem_18 dedi: Bu bilgisayarci var ya o 750 dedi, biz 500 alacağız en kaliteli markadan. Marka şu an bilmiyorumm ama 1 TB olacak kesinlikle. Genişletmek için tıkla... Anladım, SSD/HDD montajı kolay. Video izleyerek 5 dakikada yaparsınız.
ekrem_18 Picopat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 182 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #9 Adrastos dedi: Anladım, SSD/HDD montajı kolay. Video izleyerek 5 dakikada yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Eksra kablo ister mi pek anlamam da, bilgisayarciya gitsem kaç lira ister?
Adrastos dedi: Anladım, SSD/HDD montajı kolay. Video izleyerek 5 dakikada yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Eksra kablo ister mi pek anlamam da, bilgisayarciya gitsem kaç lira ister?
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.233 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #10 ekrem_18 dedi: Eksra kablo ister mi pek anlamam da, bilgisayarciya gitsem kaç lira ister? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıdan bilgisayarcıya değişir, sadece montaj için kazıklamaya bile çalışabilir. Ekstra kablo istemez. İnternetten montaj videoları izleyebilirsiniz, 5 dakikalık işlem zaten.
ekrem_18 dedi: Eksra kablo ister mi pek anlamam da, bilgisayarciya gitsem kaç lira ister? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıdan bilgisayarcıya değişir, sadece montaj için kazıklamaya bile çalışabilir. Ekstra kablo istemez. İnternetten montaj videoları izleyebilirsiniz, 5 dakikalık işlem zaten.