256 GB SSD takmak ve Windows kurmak 750 TL eder mi?

Bilgisayarcıdan bilgisayarcıya değişir, sadece montaj için kazıklamaya bile çalışabilir. Ekstra kablo istemez. İnternetten montaj videoları izleyebilirsiniz, 5 dakikalık işlem zaten.

Eyvallah dostum, adamsın. 30 saniye izledim anladım. HDD kenarındaki sokucuları SSD'ye takiyoruz vidaliyoruz bitti. Adamsın kral, teşekkür ederim. Windows kurmaya gelince boot ayarlarında bir şey yapiyor muyuz?

Eyvallah dostum adamsın 30 saniye izledim anladım HDD kenarındaki sokucuları SSD'ye takiyoruz vidaliyoruz bitti adamsın kral teşekkür ederim.Windows kurmaya gelince boot ayarlarında birşey yapiyormuyuz

Windows çıkardığımız HDD'ye kurulu ise tabii, yeni SSD'ye kurmamız gerekecek.

Bilgisayarcıdan bilgisayarcıya değişir, sadece montaj için kazıklamaya bile çalışabilir. Ekstra kablo istemez. İnternetten montaj videoları izleyebilirsiniz, 5 dakikalık işlem zaten.

HDD'yi PC görmüyor SSD taksam görür mü
HDD bozukya no bootable devices hatası veriyor.
Biçimlendirdim HDD'yi sıfırlama ekranında hep başa sarıyordu sonra bu hata verdi SSD taksam duzelir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…