Verx Picopat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #1 256 GB SSD'ye RDR2 ile GTA 5 sığar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2024
L lisra Hectopat Dizüstü Cerrahı Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.586 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Aralık 2024 #11 Verx dedi: Windows'u SSD'ye kurmazsak ne olur? Genişletmek için tıkla... O son düşündüğünüz şey olsun. İşletim sistemi SSD'ye kurulsun. RDR veya GTA: Dan az oynayacağınizi HDD'ye kurun Artı 0 Eksi
Verx dedi: Windows'u SSD'ye kurmazsak ne olur? Genişletmek için tıkla... O son düşündüğünüz şey olsun. İşletim sistemi SSD'ye kurulsun. RDR veya GTA: Dan az oynayacağınizi HDD'ye kurun
KS KS Verx Picopat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #12 lisra dedi: O son düşündüğünüz şey olsun. İşletim sistemi SSD'ye kurulsun. RDR veya GTA: Dan az oynayacağınizi HDD'ye kurun Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler Artı 0 Eksi
lisra dedi: O son düşündüğünüz şey olsun. İşletim sistemi SSD'ye kurulsun. RDR veya GTA: Dan az oynayacağınizi HDD'ye kurun Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler