lieys
Hectopat
- Makaleler
- 1
Bunu düşündüm alınır mı sizce? Sandisk 256GB Ultra Luxe USB 3.1 SDCZ74-256G-G46 USB Bellek Fiyatı ve Özellikleri
Bende 32'lik olanı var, hızlı bir flash bellek ancak metal olduğu için dışı inanılmaz ısınıyor, bu parayı hak eder mi tartışılır?
SanDisk'ler çok ısınır zaten, metal olması ısıyı dışarı atabilmesi açısından daha iyi bana göre.
Modelden modele değişen bir durum bu, direk tüm flash bellekleri çok ısınmıyor.
3 farklı USB 3 model kullandım, özellikle minik olanlar cayır cayır yanıyor. Aynı boyuttaki Samsung bellekler daha soğuk çalışıyor.
Hocam bunu almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz ?Şöyle bir şey var bende 128GB olanı var okuma 100Mb yazma 16-20Mb arası
![]()
Kingston 256GB DataTraveler Exodia M USB3.2 Flash Bellek | ITOPYA
Kingston 256GB DataTraveler Exodia M USB3.2 Flash Bellek En iyi fiyat seçenekleri ile DTXM/256GB ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Ya ben aldım iş görüyor yazma hızı 16MB diye hatırlıyorum yaptığım testlerde sanırım o biraz az kalıyor fakat benim için çok da elzem bir şey olmadığından beni memnun etti açıkçası.Hocam bunu almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.