Arkadaşlar bana 256 GB bir flash bellek lazım fakat hızı vesairesi pek de önemli değil. Asıl önemli olan dayanıklılığı ve uzun ömürlülüğü. Yarı yolda bırakıp bozulmaması gerekiyor. Sağlamlığıyla ve kalitesiyle bilinen bir USB önerebilir misiniz?
Samsung 256 GB Bar Plus MUF-256BE4/APC USB Bellek arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Samsung hafıza kartları, SSD diskler ve flash bellek modellerinin özelliklerini keşfetmek, karşılaştırmak ve Samsung Türkiye avantajlarıyla satın almak için tıklayın.
Samsung 256 GB Bar Plus MUF-256BE4/APC USB Bellek arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Daha bozulan Samsung SSD, USB veya SD kart görmedim.
Sandisk ve Samsung piyasada en iyi depolamayı sunan firmalardan olduğu için bu iki flash disk sanıyorum ki işinizi görecektir.
Düzenleme: İkisinden birini tercih edecekseniz Samsung'u daha çok öneririm. Technopat testlerinde SSD'leri hiç hata vermemişti ayrıca Samsung genelde işini hatasız yapıyor.
Büyük boyutlu oyun dosyaları ve assetlerini saklamam gerekebilir. Her zaman bulut depolama vesaire kullanamam. Hızındansa işte dayanıklılığı önemli ki proje yarı yolda patlamasın.