W Wallenqr Zeptopat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #1 RAM 256 MB SSD veya HDD modeli HDD Ekran kartı ? Anakart ? İşlemci ? Hangi Windows işletim sistemi kurulur böyle sisteme? Merakımdan soruyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2024
B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 15 Temmuz 2024 #2 XP olabilir.
Koneko Toujou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 2.433 Makaleler 2 Çözümler 20 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Temmuz 2024 #3 Wallenqr dedi: Hangi Windows işletim sistemi kurulur böyle sisteme? Merakımdan soruyorum. Genişletmek için tıkla... XP ya da 95.
Wallenqr dedi: Hangi Windows işletim sistemi kurulur böyle sisteme? Merakımdan soruyorum. Genişletmek için tıkla... XP ya da 95.
W Wallenqr Zeptopat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #4 Berk Count dedi: XP olabilir. Genişletmek için tıkla... hocam yok xp desteklemez xp en az 512 mb ram istiyor Koneko Toujou dedi: XP ya da 95. Genişletmek için tıkla... windows 95 ile 98 net destekler
Berk Count dedi: XP olabilir. Genişletmek için tıkla... hocam yok xp desteklemez xp en az 512 mb ram istiyor Koneko Toujou dedi: XP ya da 95. Genişletmek için tıkla... windows 95 ile 98 net destekler
Koneko Toujou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 2.433 Makaleler 2 Çözümler 20 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Temmuz 2024 #5 Wallenqr dedi: Hocam yok XP desteklemez XP en az 512 MB RAM istiyor. Windows 95 ile 98 net destekler. Genişletmek için tıkla... 98 de vardı onu unutmuşum evet onu da kaldırır.
Wallenqr dedi: Hocam yok XP desteklemez XP en az 512 MB RAM istiyor. Windows 95 ile 98 net destekler. Genişletmek için tıkla... 98 de vardı onu unutmuşum evet onu da kaldırır.
W Wallenqr Zeptopat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #6 Koneko Toujou dedi: 98 de vardı onu unutmuşum evet onu da kaldırır. Genişletmek için tıkla... bu arada windows 95 gta 3 ve gta vice city cs 1.6 ve max payne açıyor mu bilgin varmı ben hiç görmedim hep windows 98de oluyor
Koneko Toujou dedi: 98 de vardı onu unutmuşum evet onu da kaldırır. Genişletmek için tıkla... bu arada windows 95 gta 3 ve gta vice city cs 1.6 ve max payne açıyor mu bilgin varmı ben hiç görmedim hep windows 98de oluyor
mr.Harddisk Centipat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 179 Çözümler 2 15 Temmuz 2024 #7 Wallenqr dedi: Hangi Windows işletim sistemi kurulur böyle sisteme? Merakımdan soruyorum. Genişletmek için tıkla... En iyi verimi Windows XP servis pack 2 ile alırsınız. Wallenqr dedi: Hangi Windows işletim sistemi kurulur böyle sisteme? Merakımdan soruyorum. Genişletmek için tıkla... CS 1.6 GTA 3 falan ancak XP kurarsanız oynayabilirsiniz. Wallenqr dedi: Hangi Windows işletim sistemi kurulur böyle sisteme? Merakımdan soruyorum. Genişletmek için tıkla... CS 1.6 GTA 3 falan ancak XP kurarsanız oynayabilirsiniz.
Wallenqr dedi: Hangi Windows işletim sistemi kurulur böyle sisteme? Merakımdan soruyorum. Genişletmek için tıkla... En iyi verimi Windows XP servis pack 2 ile alırsınız. Wallenqr dedi: Hangi Windows işletim sistemi kurulur böyle sisteme? Merakımdan soruyorum. Genişletmek için tıkla... CS 1.6 GTA 3 falan ancak XP kurarsanız oynayabilirsiniz. Wallenqr dedi: Hangi Windows işletim sistemi kurulur böyle sisteme? Merakımdan soruyorum. Genişletmek için tıkla... CS 1.6 GTA 3 falan ancak XP kurarsanız oynayabilirsiniz.
W Wallenqr Zeptopat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #8 mr.Harddisk dedi: En iyi verimi Windows XP servis pack 2 ile alırsınız. CS 1.6 GTA 3 falan ancak XP kurarsanız oynayabilirsiniz. CS 1.6 GTA 3 falan ancak XP kurarsanız oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... mr.Harddisk dedi: En iyi verimi Windows XP servis pack 2 ile alırsınız. CS 1.6 GTA 3 falan ancak XP kurarsanız oynayabilirsiniz. CS 1.6 GTA 3 falan ancak XP kurarsanız oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 256 mb rame xp kurulmaz en az 512 mb ram istemekte xp
mr.Harddisk dedi: En iyi verimi Windows XP servis pack 2 ile alırsınız. CS 1.6 GTA 3 falan ancak XP kurarsanız oynayabilirsiniz. CS 1.6 GTA 3 falan ancak XP kurarsanız oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... mr.Harddisk dedi: En iyi verimi Windows XP servis pack 2 ile alırsınız. CS 1.6 GTA 3 falan ancak XP kurarsanız oynayabilirsiniz. CS 1.6 GTA 3 falan ancak XP kurarsanız oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 256 mb rame xp kurulmaz en az 512 mb ram istemekte xp
B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 16 Temmuz 2024 #9 Hayır öyle bir şey yok en az 64 mb yeterli. All You Need to Know About Windows XP
mr.Harddisk Centipat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 179 Çözümler 2 16 Temmuz 2024 #10 Wallenqr dedi: 256 MB RAM'e XP kurulmaz en az 512 MB RAM istemekte XP. Genişletmek için tıkla... 64 MB yeterli sanal makinada çok kurdum üstüne NFS MW oynadim Birde Xp varken zaten MS temalı işletim sistemini hiç kurmayın.
Wallenqr dedi: 256 MB RAM'e XP kurulmaz en az 512 MB RAM istemekte XP. Genişletmek için tıkla... 64 MB yeterli sanal makinada çok kurdum üstüne NFS MW oynadim Birde Xp varken zaten MS temalı işletim sistemini hiç kurmayın.