Evet bugün 1 Nisan ama Mizah ve Eğlence bölümünde değil konu.Dolap ayaklanıp gitmezse artmaz.
Yok şaka değil. Gerçek söylüyorum. Dolap ayaklanmazsa aranızda ki mesafe artmaz.Evet bugün 1 Nisan ama Mizah ve Eğlence bölümünde değil konu.
MBPS için artar mı dedim.Yok şaka değil. Gerçek söylüyorum. Dolap ayaklanmazsa aranızda ki mesafe artmaz.
Ha o zaman farklı. Kullanılan kablo, altyapının türü, mesafe aralığı (200 metre çok uzun değil) gibi etkenler belirler. İlerde artabilir tamamen altyapıya yapılan yatırıma bağlı.MBPS için artar mı dedim.![]()
Hay ağzın bal yesin hocam. Aynen öyle demek istemiştimArkadaş bize yakın zamanda daha yakın bir dolap inşa edilir mi diye sormuş bence![]()
Neden yakına dolap getirsinler ki?
256 metrelik altyapı döşemişler. Yakına dolap inşa edileceğini sanmıyorum. İmza toplanırsa belki olabilir ama ben imza toplansa bile aktif bir altyapı bulunurken yapacaklarını sanmıyorum.Arkadaş bize yakın zamanda daha yakın bir dolap inşa edilir mi diye sormuş bence![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.