256Bit GT1030 ekran kartı var mıdır?

Syrinx

Kilopat
GT1030 sistemime göre en iyi kartlardan birisi. Ama genelde 64 bit, ben 256 bit ekran kartı bakıyorum ama GT1030'un 256 bit halini bulamadım. 1GB ya da 2GB arıyorum, bütçem 500-600TL arası.
Sistemimin Özelikleri:
300W PSU
Intel Core i5 2400 3.1GHz işlemci
4GB RAM
H-CUPERTINO2-H61-uA TX (Cupertino2) anakart. Söylemeyi unuttuğum varsa sorabilirsiniz. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir tanıdığıma göre oyunları daha rahat oynayabilmek için en az 256 bit ekran kartı gerekli olduğunu söyledi. Ben de o yüzden en az 128 bit ekran kartları arıyorum.

Ekran kartlarını tek bir konu üzerinden değerlendirmek olmaz. Bu konular hakkında yeteri kadar bilgi sahibi değilseniz ''bit'' falan boş verin. Bütçenize göre alabileceğiniz kartların oyunlarda nasıl bir performans gösterdiğine bakın. Kartın modelini ve oyunun ismini Youtube'a yazdığınızda bir sürü video çıkar karşınıza. Bu şekilde daha net bir fikir edinebilirsiniz. O tanıdığınız kişiye de bu konuda çok fazla güvenmeyin. Bakkal mantığıyla iş yapıyor anladığım kadarı ile. Bütçenize göre GT 1030, RX 560 ve RX 460 modellerine bir bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…