25K-35K hazır sistem önerisi

Dizüstü kullanan biriydim, sıcaklık konusunda sorun olsun istemiyorum hayliyle. Bu sistemde soğutucuyu arttırmak gereksiz mi olur masaüstüne nazaran?

Dizüstü kullanan biriydim, sıcaklık konusunda sorun olsun istemiyorum hayliyle. Bu sistemde soğutucuyu arttırmak gereksiz mi olur masaüstüne nazaran?
Valla ben full kısabilmek adına 120mm yaptım 300 400 fark verebilirseniz kesinlikle 240mm yapın. Hatta ramleri de 5600den 6000e çıkarabilirsiniz bütçe varsa yine 400 tl vererek.

O eskidendi devir değişti artık hazır sistemler daha ucuza geliyor. Mesela geçen Donanım Arşivi 9K ya R5 5600 ve RX 6600'lü sistem çıkardı tek tek alsan bu fiyata hayatta alamazsın.
Geçen yıl başka bir hesaptan hazır PC önerisi diye konu oluşturduğumda hazır toplamamam gerektiğini teker teker daha uygun bir sistem toplayabileceğimden bahsettiler bir yılda neler değismiş öyle

Geçen yıl başka bir hesaptan hazır PC önerisi diye konu oluşturduğumda hazır toplamamam gerektiğini teker teker daha uygun bir sistem toplayabileceğimden bahsettiler bir yılda neler değismiş öyle

teknoloji devri çok çabuk değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…