25L3205DM2i BIOS Çipi Bozuldu Başka Çip Takılır mı?

Yer
Mersin
Merhabalar, BIOS arızası olan bir bilgisayarım vardı BIOS'u CH341a ile flashladım geri takarken havya derecesini fazla yapıp çipin bozulmasına sebep oldum. Şu an çipi cihaza bağladığımda hiçbir şey okuyamıyorum ve görmüyor. Çipin aynı numaralı olanını bulmamın imkanı yok. Bellek olarak aynı olan (4MB) başka bir BIOS çipine BIOS'u yazıp taksam çalışır mı bilen kişiler yazarsa sevinirim. Bilgisayarım: HP Compaq DC7900 small form factor.

1645197654202.jpeg

Merhabalar, BIOS arızası olan bir bilgisayarım vardı BIOS'u CH341a ile flashladım geri takarken havya derecesini fazla yapıp çipin bozulmasına sebep oldum. Şu an çipi cihaza bağladığımda hiçbir şey okuyamıyorum ve görmüyor. Çipin aynı numaralı olanını bulmamın imkanı yok. Bellek olarak aynı olan (4MB) başka bir BIOS çipine BIOS'u yazıp taksam çalışır mı bilen kişiler yazarsa sevinirim. Bilgisayarım: HP Compaq DC7900 small form factor.

Eki Görüntüle 1308653
Aynı pin ise belki çalışabilir. Deneyin şansınızı, denemeden kimse bilemez. Tabii o çip sizi para konusunda sıkıntıya sokmayacaksa.

Başka marka büyük ihtimalle çalışmaz. Aynı markanın başka modeli küçük bir ihtimal de olsa çalışabilir denemek lazım.

Gönderideki ürün Çin'de mevcut. 5'li paketlerden alıp deneyebilirsiniz.
Aliexpress'e girip "MX25L3205D" şeklinde aratmanız yeterli olur ürünleri bulabilmek için.

Ekleme : Fiyat yüksek ama hızlı çözüm için şurayla iletişime geçmeyi deneyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı