25ms panel ghosting yapar mı?

Ahmet Gönen

Hectopat
Daha fazla  
Yeni HP Victus laptop aldım fakat panelin 25 ms olduğunu bilmiyordum. Oyunlarda çok ghosting yapar mı?

İade etsem bu fiyata daha 10 ms altı kaliteli paneli olan laptop var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.

Fiyat 30.000.

Birkaç farklı oyunda denedim ekranı CS 2 üzerinden gidecek olursam şöyle söyleyeyim
Eğer ki çok ciddi oyuncu değilseniz çok mükemmel bir imternetiniz yoksa cidden önemli bir fark göremedim en azından beni rahatsız etmedi ve ms değerleri 25'e kadar ulaşmadı maksimum 15 gördüm bence fazla bütçeniz yoksa kafaya takılacak bir değer değil ekran %100 sRGB olursa zaten hiç önemli değil gibi.

Birkaç farklı oyunda denedim ekranı CS 2 üzerinden gidecek olursam şöyle söyleyeyim
Eğer ki çok ciddi oyuncu değilseniz çok mükemmel bir imternetiniz yoksa cidden önemli bir fark göremedim en azından beni rahatsız etmedi ve ms değerleri 25'e kadar ulaşmadı maksimum 15 gördüm bence fazla bütçeniz yoksa kafaya takılacak bir değer değil ekran %100 sRGB olursa zaten hiç önemli değil gibi.
Sizin o 15 gordugunuz sey farkli bir sey hocam :) MS degeri degil o.

Pardon hocam kusuruma bakmayın çok bilgim yoktu ne olduğunu söylerseniz sevinirim 😞
Kare olusturma o, farkli bir sey. Genelde drop oldugunda falan anlik artar. Onu saglikli kullanmak icin grafik olarak yapmaniz lazim. Konu ile pek alakali degil o.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı