25ms panel ghosting yapar mı?

Kare olusturma O, farkli bir şey. Genelde drop oldugunda falan anlik artar. Onu saglikli kullanmak icin grafik olarak yapmaniz lazim. Konu ile pek alakali degil o.

Aydınlattığınız iyi oldu teşekkürler yine de ekranın çok kötü olmadığını düşünüyorum tabii ki de kişiden kişiye değişecektir almadan önce denemeleri çok iyi olur bence.

Aydınlattığınız iyi oldu teşekkürler yine de ekranın çok kötü olmadığını düşünüyorum tabii ki de kişiden kişiye değişecektir almadan önce denemeleri çok iyi olur bence.
Genel olarak ten rengi gibi renklerde falan belli olur, rahatsiz olmak kisiden kisiye degisir.

İstiyorsaniz net olarak ghosting gormeniz icin bir video atabilirim, ama video pek iyi bir video degil.

Genel olarakten rengi gibi renklerde falan belli olur, rahatsiz olmak kisiden kisiye degisir.

İstiyorsaniz net olarak ghosting gormeniz icin bir video atabilirim, ama video pek iyi bir video degil.

Hocam ghostingin ne olduğunu biliyorum beni çok rahatsız etmedi bu paneldeki ghosting onu demek istedim 25 ms ölüm değilmiş onu anladım yani.

Birkaç farklı oyunda 3 günlük süre boyunca denedim ve iade etmeye karar verdim CS:GO'da hatta Google da gezerken bile ghosting fark ettim renklerin kötü olması da ayrı mesele tabii ki beni memnun etmedi kaliteli 1 ms monitörden geçenlere kesinlikle önermem fakat daha önce iyi mönitor kullanmadıysanız bence sizi memnun edecektir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…