Joell Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 595 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar, Powerbank'de kullanmak için 18W kaldıracak bir kablo lazım. Bütçem Max 25 ancak böyle bir ürün buldum, Amazon şart. Sizce bu kablo nasıl? Boyut önemli değil. Amazon.com.tr Kullandığım powerbank: https://www.hepsiburada.com/xiaomi-...OBeM5wjFsf7f5HWur1_du3-ASG47LJrBoCqb4QAvD_BwE
Arkadaşlar, Powerbank'de kullanmak için 18W kaldıracak bir kablo lazım. Bütçem Max 25 ancak böyle bir ürün buldum, Amazon şart. Sizce bu kablo nasıl? Boyut önemli değil. Amazon.com.tr Kullandığım powerbank: https://www.hepsiburada.com/xiaomi-...OBeM5wjFsf7f5HWur1_du3-ASG47LJrBoCqb4QAvD_BwE
KS KS Joell Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 595 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #2 Şuan zaten 5tl etmeyecek ürün kullanıyorum. Telefon şarj bile almıyor neredeyse Artı 0 Eksi
3 371129 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.799 Makaleler 9 Çözümler 12 20 Ocak 2021 #3 Joell dedi: Şuan zaten 5tl etmeyecek ürün kullanıyorum. Telefon şarj bile almıyor neredeyse Genişletmek için tıkla... Hocam cevap vermeye değmeyecek bir mahluk. Artı 0 Eksi
Joell dedi: Şuan zaten 5tl etmeyecek ürün kullanıyorum. Telefon şarj bile almıyor neredeyse Genişletmek için tıkla... Hocam cevap vermeye değmeyecek bir mahluk.
RecepBaltaş'ıSevenİnsan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Leningrad Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #4 Amazon.com.tr Ailem için almayı düşünüyorum. Sanırım size de önerebilirim. Artı 0 Eksi
KS KS Joell Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 595 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #5 RecepBaltaş'ıSevenİnsan dedi: Amazon.com.tr Ailem için almayı düşünüyorum. Sanırım size de önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Evet bende gördüm bunu ancak daha önce Ugreen markasını duymadım. Sizce General Mobile daha iyi değil mi? Artı 0 Eksi
RecepBaltaş'ıSevenİnsan dedi: Amazon.com.tr Ailem için almayı düşünüyorum. Sanırım size de önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Evet bende gördüm bunu ancak daha önce Ugreen markasını duymadım. Sizce General Mobile daha iyi değil mi?
RecepBaltaş'ıSevenİnsan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Leningrad Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #6 Joell dedi: Evet bende gördüm bunu ancak daha önce Ugreen markasını duymadım. Sizce General Mobile daha iyi değil mi? Genişletmek için tıkla... Amazon.com'da da bu marka var ve övülüyor. Kötü yoruma denk gelmedim ve örgülü olması da daha iyi bir seçenek yapıyor. Artı 0 Eksi
Joell dedi: Evet bende gördüm bunu ancak daha önce Ugreen markasını duymadım. Sizce General Mobile daha iyi değil mi? Genişletmek için tıkla... Amazon.com'da da bu marka var ve övülüyor. Kötü yoruma denk gelmedim ve örgülü olması da daha iyi bir seçenek yapıyor.
KS KS Joell Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 595 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #7 RecepBaltaş'ıSevenİnsan dedi: Amazon.com'da da bu marka var ve övülüyor. Kötü yoruma denk gelmedim ve örgülü olması da daha iyi bir seçenek yapıyor. Genişletmek için tıkla... Powerbankde kullanacağım için boyut önemli değil örgü de aynı şekil. Sizce bu da şarj iletimi konusunda sizin attığınız kadar iy imidir? Amazon.com.tr Artı 0 Eksi
RecepBaltaş'ıSevenİnsan dedi: Amazon.com'da da bu marka var ve övülüyor. Kötü yoruma denk gelmedim ve örgülü olması da daha iyi bir seçenek yapıyor. Genişletmek için tıkla... Powerbankde kullanacağım için boyut önemli değil örgü de aynı şekil. Sizce bu da şarj iletimi konusunda sizin attığınız kadar iy imidir? Amazon.com.tr
RecepBaltaş'ıSevenİnsan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Leningrad Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #8 Bu daha iyi bir şecim olacaktır: Amazon.com.tr Artı 0 Eksi
KS KS Joell Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 595 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #9 RecepBaltaş'ıSevenİnsan dedi: Bu daha iyi bir şecim olacaktır: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Çok Teşekkürler... Artı 0 Eksi
RecepBaltaş'ıSevenİnsan dedi: Bu daha iyi bir şecim olacaktır: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Çok Teşekkürler...
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.974 Makaleler 1 Çözümler 28 21 Ocak 2021 #10 Hızlı şarj için Type-C tercih edin. Ugreen Type-C Şarj ve Data Kablosu 25CM Fiyatı - Taksit Seçenekleri Ugreen Type-C Şarj ve Data Kablosu 25CM en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Artı 0 Eksi
Hızlı şarj için Type-C tercih edin. Ugreen Type-C Şarj ve Data Kablosu 25CM Fiyatı - Taksit Seçenekleri Ugreen Type-C Şarj ve Data Kablosu 25CM en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com