3 394919 Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.589 Makaleler 1 Çözümler 12 22 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar fazla uçuk fiyat düşünmüyorum ama Samsung A52 için 25W hızlı şarj cihazı var mıdır bildiğiniz? Karaköy tarafından alabilirim bildiğiniz varsa. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2023
Arkadaşlar fazla uçuk fiyat düşünmüyorum ama Samsung A52 için 25W hızlı şarj cihazı var mıdır bildiğiniz? Karaköy tarafından alabilirim bildiğiniz varsa.
S selamdayi Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 2.758 Çözümler 19 Yer İstanbul 22 Ocak 2023 #2 BİM'de Polosmart'ın bir şarjı satılıyordu onu kullanıyorum memnunum sadece CV sorunu var oda fazla kafa ütülemiyor hala BİM'lerde var mı bilmiyorum. Artı 0 Eksi
BİM'de Polosmart'ın bir şarjı satılıyordu onu kullanıyorum memnunum sadece CV sorunu var oda fazla kafa ütülemiyor hala BİM'lerde var mı bilmiyorum.
5 592041 Centipat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.935 Makaleler 3 Çözümler 6 22 Ocak 2023 #3 SAMSUNG EP-TA800NBEGWW TYPE-C 25 W KABLOSUZ HIZLI ŞARJ ADAPTÖRÜ- SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da SAMSUNG EP-TA800NBEGWW TYPE-C 25 W KABLOSUZ HIZLI ŞARJ ADAPTÖRÜ- SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Güzel bir ürün, S21 ile kullanıyorum ve oyun sırasında bile telefon ısınmadan şarj oluyor. Artı 1 Eksi
SAMSUNG EP-TA800NBEGWW TYPE-C 25 W KABLOSUZ HIZLI ŞARJ ADAPTÖRÜ- SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da SAMSUNG EP-TA800NBEGWW TYPE-C 25 W KABLOSUZ HIZLI ŞARJ ADAPTÖRÜ- SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Güzel bir ürün, S21 ile kullanıyorum ve oyun sırasında bile telefon ısınmadan şarj oluyor.
Serpenos Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Ağustos 2014 Mesajlar 3.304 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522193036 22 Ocak 2023 #4 592041 dedi: SAMSUNG EP-TA800NBEGWW TYPE-C 25 W KABLOSUZ HIZLI ŞARJ ADAPTÖRÜ- SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da SAMSUNG EP-TA800NBEGWW TYPE-C 25 W KABLOSUZ HIZLI ŞARJ ADAPTÖRÜ- SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Güzel bir ürün, S21 ile kullanıyorum ve oyun sırasında bile telefon ısınmadan şarj oluyor. Genişletmek için tıkla... Ürünü alırken elinizde yoksa yine hızlı şarj destekli USB-C to USB-C bir kabloya ihtiyacınız olduğunu bilin. Artı 0 Eksi
592041 dedi: SAMSUNG EP-TA800NBEGWW TYPE-C 25 W KABLOSUZ HIZLI ŞARJ ADAPTÖRÜ- SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da SAMSUNG EP-TA800NBEGWW TYPE-C 25 W KABLOSUZ HIZLI ŞARJ ADAPTÖRÜ- SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Güzel bir ürün, S21 ile kullanıyorum ve oyun sırasında bile telefon ısınmadan şarj oluyor. Genişletmek için tıkla... Ürünü alırken elinizde yoksa yine hızlı şarj destekli USB-C to USB-C bir kabloya ihtiyacınız olduğunu bilin.