25W Type-C şarj aleti önerisi

Ben Vatan'dan gidip almıştım.

Ben Vatan'dan gidip almıştım.
Benim gidip almak gibi bir düşüncem yoktu, sipariş vericektim. Aynı gün kargo seçeneği vardı sitesinde ama gerek kalmadı.

Hocalarim tekrardan selam. Ben bu telefonu alali 7-8 ay oldu ve hep eski sarj aleti kotulessin de yenisini alırım diye düşündüğüm icin eski samsung adaptor ve kablosunu degiatiememistim. Dikkat da eden biriyim ama diğer telefon 15w oldugu icin adaptor ve sarj aleti 15w güce sahipti. Telefonu sarj etmem 1 saat 50 dakikamı aliyordu. Bugün kablo ile idarelik adaptore takip kullandım ve 1 saatte yuzde 90 oldu.

Bu teledon 25W gücünde sarj oluyormuş. 8 aydir kullanmam sorun yaşatır mi? Pile zarar verir diye soylemler okudum. Diger telefon 4 yılda bile şarjı cok hizli gitmiyorken bunun şarjı 7 saatte bitiyordu. Ondan kaynaklı olabilir mi?

Son düzenleme:

Dostum biraz karışık anlatmışsın ama anladığım kadarıyla önceden 15 W ile şarj ediyordun? Telefonun 25W a kadar desteklediğini öğrendin ve şu an 25W ile şarj ettiğinde zarar verir diyenlerin doğruluğunu soruyorsun?

Anladığım gibiyse dostum 25W çok fazla bir değer değil. Telefon üreticileri uzun süre kullanım vesaire. Olsun diye Wları düşükk yapıyorlar amiral gemilerinde bile. Hani telefona direkt asla zararı yok dostum. Sadece ne olur? Bataryanın ömrü 2 yıl ise atıyorum. 1.8 yıla falan düşer.

Tam da başta dediğiniz gibi oldu. Anlatımım icin kusuruma bakma, o an cümleyi toplayamadim. O kadar ömrünün düşmesi de önemli degil.
Teşekkür ederim.

Arkadaşlar adaptor bugün geldi. %30 da denemek için taktım. Normalde hızlı şarj yapan telefonum şimdi süper hizli şarj yapmaya başladı. Mayıs 2025 çıkışlı telefon. Onun haricinde adaptör ısınıyor, normal midir?

Son düzenleme:

Adaptör ısınmıyorsa sorun vardır hocam. Hiçbirşey olmaz ısınması gayet normal. Her adaptör ısınıyor. Böyle aşırı dereceye çıkmadığı sürece sorun olmaz.

Adaptör ısınmıyorsa sorun vardır hocam. Hiçbirşey olmaz ısınması gayet normal. Her adaptör ısınıyor. Böyle aşırı dereceye çıkmadığı sürece sorun olmaz.
Aşırı değil, elim çok rahat üzerinde duruyor. Her köşesinde sıcaklık eşit, sadece ilk kullanımdan dolayı bir şey olur mu diye sormuştum hocam teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…