S24 Plus 25W ile mi 45W ile mi şarj edilmeli?

Merhaba.

25W ile şarj edilmesini sağlayan kablolar 3A akım taşır. 45W için ise 5A akım taşıyan kablo alınmalıdır.
Adaptörünüz orijinalse ve 45W destekliyorsa, Baseus'un 100W kablolarından almanız işinizi görecektir. Ya da 5A akım taşıyabilen herhangi bir kaliteli kablo da işinizi görecektir.

15 dakika fark ciddi görünmese de sık kullanılıyorsa fayda sağlayacaktır. Tavsiyem, almanız yönünde olur.

@Donkobus

Şu an S24 Plus'ı 25W ile şarj ediyorum ve 300 TL civarına 45W kablo satılıyor. Bu fiyatı aradaki 15 20 dakika için vermeye değer mi sizce yoksa gereksiz bir harcama mı olur?

Bence mantıksız harcama olur ama çok da içinizde kalıyorsa alın derim.

Ben de 20W orijinal adaptörden 30W adaptöre geçmeyi düşünüyorum. Ama 5-10 dakika için ne gerek var yüzlerce para vermeye; eskisi bal gibi çalışıp ölü derecede yavaş değilken diye düşünüyor insan.

Hızlı şarj pilide normalden hızlı öldürüyor diye biliyorum. Yani şarj sırasında acelen yoksa pek mantıklı olmuyor.

Aslında çok fark olsa konuyu açmadan alırdım da aman aman bir farkta yok, teşekkür ederim herkese.

Merhaba.

25W ile şarj edilmesini sağlayan kablolar 3A akım taşır. 45W için ise 5A akım taşıyan kablo alınmalıdır.
Adaptörünüz orijinalse ve 45W destekliyorsa, Baseus'un 100W kablolarından almanız işinizi görecektir. Ya da 5A akım taşıyabilen herhangi bir kaliteli kablo da işinizi görecektir.

15 dakika fark ciddi görünmese de sık kullanılıyorsa fayda sağlayacaktır. Tavsiyem, almanız yönünde olur.

@Donkobus

Hangisini önerirsiniz

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı