General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 17 Şubat 2024 #21 pericarp dedi: Kasa içinde önde 3, altta 2, arkada 2 ve üstte 2 fan var, üsttekiler işlemci sıvı soğutmasının. Soğutma sıkıntısı olmaz sanıyorum. Aldım gitti Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun, güzel fiyata aldın.
pericarp dedi: Kasa içinde önde 3, altta 2, arkada 2 ve üstte 2 fan var, üsttekiler işlemci sıvı soğutmasının. Soğutma sıkıntısı olmaz sanıyorum. Aldım gitti Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun, güzel fiyata aldın.
pericarp Zeptopat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #22 General Pong Krell dedi: Hayırlı olsun, güzel fiyata aldın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Ayrıca destek olan herkese teşekkürler iyi forumlar
General Pong Krell dedi: Hayırlı olsun, güzel fiyata aldın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Ayrıca destek olan herkese teşekkürler iyi forumlar
atogrimers Decipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 1.489 Çözümler 2 Yer Adana, Gürselpaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #23 4070 Super tabi ki, kalite olarak daha önde.