26.000 TL hazır İncehesap sistem önerisi

Oyun, render, yazilim derlemede cok yuklenmiyorsan, kasa ici hava akisi guzelse tabii ki de yeterli.
Ama ben cok yuklenirim falan dersen su anlik al, ileride kule tipine gecersin.

Oyun oynamak için alacağım zatende stok fanla idare edemez miyim?

Oyun, render, yazilim derlemede cok yuklenmiyorsan, kasa ici hava akisi guzelse tabii ki de yeterli.
Ama ben cok yuklenirim falan dersen su anlik al, ileride kule tipine gecersin.

Hocam işlemci soğutucu bu gözüküyor idare ettirir mi?

Oyun oynamak için alacağım zatende stok fanla idare edemez miyim?
Eger abanmayacaksan yeterli, cok agir ayarlarda bir oyunu oynarsan fan cok hizli doner ve cok ses cikarir, sicaklik ise 80+ 90+ olur. Ben agir oyun oynayacagim ve seste benim icin problem olmaz dersen al gec.

Ama tabii ki biraz daha koyun Kule tipi alin derim ben.

Eki Görüntüle 2486583

Hocam işlemci soğutucu bu gözüküyor idare ettirir mi?
Evet.

Attıgım resimde işlemci soğutucu varmış hava soğutucu olarak o yetmez diyorsun yani yazdıgın gibi.

Attıgım resimde işlemci soğutucu varmış hava soğutucu olarak o yetmez diyorsun yani yazdıgın gibi.
Hayir, yetmez demedim. Tabii ki de yeterli ama agir oynarsan ses cikaracagindan ve isinacagindan bahsettim. Orta ayarlarda neredeyse sessiz oynarsin. Zaten islemci 65W TDP'li yani cok isinmadigi anlamina geliyor.

Sistemi al gec.

Hayir, yetmez demedim. Tabii ki de yeterli ama agir oynarsan ses cikaracagindan ve isinacagindan bahsettim. Orta ayarlarda neredeyse sessiz oynarsin. Zaten islemci 65W TDP'li yani cok isinmadigi anlamina geliyor.

Sistemi al gec.

Benim 5600 de 65W ama 95 derece görüyordu. Stok fanla idare edebilirsin ama ileride bir tane kule tipi alman daha iyi olur. Benim sıcaklıklarım çok yüksek olduğu için FPS'ime çok etkisi vardı. Kasa hava akışım iyi değildi benim ama yine de ileride bir kule tipi daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…