26.000 TL sistem önerisi

Şu anda inik o var hocam deneyeyim olmadı yarın onları da denerim.

Hocam Cyberpunk'u indiriyorum 10 dakikaya iniyor.

Cyberpunk'da da durum böyle hocam ayarlar ışın izleme Ultra da.

Dosya Ekleri

• 1697672593009.png
    879,4 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Şu anda inik o var hocam deneyeyim olmadı yarın onları da denerim.

Hocam Cyberpunk'u indiriyorum 10 dakikaya iniyor.

Cyberpunk'da da durum böyle hocam ayarlar ışın izleme Ultra da.
Işın izlemeyi kapatıp deneyin hocam bu ayar bu oyunda diğer oyunlara nazaran çok performans kaybettiriyor AMD kartlarında. Oyun akıcı mı drop yaşıyor musunuz o konuda da bilgi verin.

Hocam Ultra ayarlarda 60 FPS alıyordum kasmıyordu fakat Ultra ayarına aldığım zaman değişen tek şey sadece fpsydi. Çatışma dışı 60 FPS çatışmaya girmedim girsem 50 olur diye düşünüyorum.

Hocam aldığınız FPS normal görünüyor. 6700 XT FSR açılmadığı sürece 2K Ultra için pek yeterli bir kart değil. Aynısı 4060 Ti için de geçerli, monitörünüz 2K olduğu için 8 GB versiyonunu almamanızı öneririm. 8 GB VRAM 2K çözünürlükte başınızı ağrıtır. Performans sizi tatmin etmiyorsa işlemci olarak R5 5600, ekran kartı olarak RTX 4070 veya 7800 XT yükseltmesi yapabilirsiniz, Komple sistemi satmanıza gerek yok bence. İşten biraz önce geldim, geç yazdığım için kusura bakmayın.

Tamamdır hocam öyle yapacağım sağ olasın hangi ekran kartını ve işlemciyi alsam daha uygun olur bütçe açısından?

Dostum bence yeni sistem yerine ekran kartını upgradele 7800XT ya da 4060 Ti 16 GB gibi. Sonra da bütçe toplayıp DDR5 geçersin.

Kasamı komple satıp para ekleyip bu kasayı almayı düşünüyordum. Majesty [PC Hocası] | Intel i5-13400F | 16 GB DDR4 | Asus RTX 4060 Ti 8 GB | 500 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com

Eski kasam ne kadar eder?

İşlemci Ryzen 5 3600 6-Core Processor 3600 MHz.
Ekran kartı 6700 XT.
Anakart B450M Mortar.
RAM 16 GB.
1 TB hard disk de var markasını unuttum.

Dostum bence yeni sistem yerine ekran kartını upgradele 7800XT ya da 4060 Ti 16 GB gibi. Sonra da bütçe toplayıp DDR5 geçersin.

Hocam ekran kartı tek başına çok pahalıya satılıyor ve ne yazık ki bütçem yetmiyor.

Sistem Max 13K eder üstüne bir 13K daha eklemeniz lazım kartı tek başına satarsanız 6-7k satsanız 7800XT için 8K eklemeniz gerekecek tercih yine sizin tabii ki ama RX 6700 XT'den 4060 Ti geçmek pek upgrade olmaz neredeyse aynı kartlar.

7800XT ne kadar hocam? Sadece ekran kartı yükseltmesi yeter mi yoksa işlemci de mi arttırmam lazım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…