26 bin TL hazır sistem önerisi

6000 ve 7000 serisi ürünlerde driver problemi çok minimal. Almaktan çekinilecek birşey yok.
arkadaşımda rx6600 kullanıyor problem yaşamıyorum diyo ama yaşayanlarda var o yüzden güvenemiyorum

arkadaşımda rx6600 kullanıyor problem yaşamıyorum diyo ama yaşayanlarda var o yüzden güvenemiyorum
Dediğim gibi çok minimal insanlar problem yaşıyor eskisi gibi kartı kullanmayı güç duruma getirecek wattman hataları zaten artık kalmadı bile.

Hocam normalde benim kullandığım seride genellikle sorun yaşanıyor mining veya aşırı sıcak çalıştırıldığı için bu gibi sorunlarda rx 6000 veya 7000 serisinde sorun yok

Hocam normalde benim kullandığım seride genellikle sorun yaşanıyor mining veya aşırı sıcak çalıştırıldığı için bu gibi sorunlarda rx 6000 veya 7000 serisinde sorun yok
eyvallah hocam

Benim attığım sistemi yapabiliyorsanız 32GB ram ve 1TB m2 ssd veya anakart güncelleştirmesi ile alın. Pişman olmazsınız.
benim attığımı düşünüyorum hocam vatanınkini

benim attığımı düşünüyorum hocam vatanınkini
Oda alınır güzel sistem. Ama eğer biraz daha bütçeniz varsa ram değişimi olmasa bile benim attığımı alın çünkü DDR5 bir sistem sizi baya öne geçirir ve uzun ömürlü yapar sistemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…