26 bin TL laptop önerisi

Bütçe
25000 - 26000

EKosif41

Femtopat
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar dilerim. Öncelikle form sitelerinde yeniyim eğer bir hatam var ise söylerseniz düzeltirim. Konuya gelecek olursak bir iki haftadır yoğun bir şekilde laptop araştırıyorum. Hem oyun bilgisayarı hem grafik tasarım (Adobe Premiere Pro ve After Effects) tarzı programları yoğun bir şekilde kullanacağım. Bundan dolayı bir model buldum ancak çok olumsuz yorum bir o kadar da olumlu yorum aldım. Ancak gene de kararsız kaldığım için sizin değerli tecrübelerinize ihtiyacım var. Bütçe 25-26 bin TL şeklinde olacak. Aklımdaki modeli aşağıya bıraktım olumlu ya da olumsuz yorumlarınızı bekliyorum.

Tulpar T7 V22.2 17,3" Gaming Laptop | Monster Notebook

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka T7 v22.1 kullanıyorum bundan farkı işlemcisi 10. nesil. Ekranı muazzam iyi ve kasa soğutması da bayağı başarılı ekran kartını 130W'a çekip +100 Core clock overclock yaptığımda Apex Legends'te Max 75 dereceyi görüyorum. Adobe Premier vs... İçin 2K olmasî ve %100 sRGB olması bayağı işini görecektir. Kötü yorumlarda marka fanboyluğuna maruz kalmışsındır muht.

Ben bunu alırdım şahsen Tulpar T7 V25.1.2 17,3" Gaming Laptop | Monster Notebook

Öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim. İçime bir miktar su seprtin

MSI laptopları çok kez inceledim ancak ekran kartları 3050 TI ve W değeri düşük. Araştırma yaptığım süre boyunca W değeri ve bit değerinin yüksek olması bir avantaj sağlıyormuş. Aklımdaki ekran kartı RTX 3060 modeli. Yorumun için teşekkür ederim.

HP Omen iyi güzel ancak kilitli BIOS bulundurması ve ekranın olduğu kısım plastik olmasından ötürü insanın canını sıkabilir. HP Omen 15 kullanıyorum.

bu bütçede 3060 alınmaz. Alınacaksa bu daha mantıklı. En azından daha ucuz.
https://www.hepsiburada.com/lenovo-...ce=pc&utm_term=k&v=1.68.9&wt_pc=akakce.c.k.pc

Bütçenizde ise en iyi seçenek budur:

Excalibur hebe hübele yapanlar için şimdiden söyleyeyim çok iyi modeldir. Kasası metal ve soğutması oldukça başarılı. Parça kalitesi de gayet iyi. Yazılım, PC mühendisliği konusunda oldukça başarılı birisinin de kullanıcı deneyimi burada. 3060lı modeli test etti kendisi ve 60 dereceyi geçmiyor.
Mux switch olmayan model değil mi bu? Nesi en iyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…