26 bin TL laptop önerisi

Bütçe
25000 - 26000
Öyle bir bütçe varken o paraya Casper gibi bir tercih yapmak hiç mantıklı değil hocam.

Aslında güzel laptop ancak senin de dediğin gibi hebele hübele yorum yapan çok olunca insan bir tırsmıyor değil

MUX Switch var, Max-P ve bu bütçedeki bütün laptoplardan daha iyi kasası.

Aslında güzel laptop ancak senin de dediğin gibi hebele hübele yorum yapan çok olunca insan bir tırsmıyor değil
35 yaşında TSK'da İha/Siha bayraktar ıvır zıvır yap zekasını geliştiren. Genç yaşta global olarak en çok tıklama alan Coub'u yapan. Üniversite sınavında 72. olan. Odtü mezunu, Cambridge ve Oxford olması lazım yüksek lisanslı birisi öneriyorsa ben almanızı öneririm. Ben de ön yargılıydım fakat kendisinden sonra fikrim değişti bu modelde. (GeforceNow sunucularını da bu abimiz kendi kurmuştu)
MUX Switch var, Max-P ve bu bütçedeki bütün laptoplardan daha iyi kasası.
3070 modelinde Mux yoktu o zaman. Çünkü daha dün bakmıştım, model karıştırmış olabilirim.

Hocam ne olur ne olmaz Monster almanı önermem. Hiç kullanmadım fakat piyasada çok fazla kötü diyen ve çok fazla iyi diyen var. İyi kötü diyemem fakat şüpheli bir marka. Yukarda bahsedilen casperi tercih edebilirsin en azından garantileri daha iyi. Fakat benim önerim / Mini PC veya ITX PC toplaman olucak. Laptoplar gerçekten çok ısınıyor ve performans düşüşü oluyor.
Şu şekilde düşün ;
Bir ekran kartının kalınlığı laptopların 3-4 katı civarındadır. Bu kart ancak bu şekilde soğutulur ve genelde üst seviye kartlar 2 büyük fan veya 3 fan ile soğutulur.
Fakat laptoplarda sadece 2 adet fan bulunur (Üst seviye işlemci ve ekran kartı için) ve bunlar sadece 2 fan ile borularla aktarılarak soğutulur.
Parçaların yanmaması için yüksek güçte çalışmamaları lazım olur ve bunun içinde daha düşük yaparlar seviyelerini.

Alabilecekseniz Mini PC önerisi yapabilirim.

11. nesil işlemci olan hepsinde var 10. nesilde de var Ryzen işlemcili olanlarda MUX yok.

11. nesil işlemci olan hepsinde var 10. nesilde de var Ryzen işlemcili olanlarda MUX yok.
Anladım, o zaman bütçe 1k artarsa bu da çok iyi olur. Tek sorunu plastik kasa olması.

Mini PC'den kastınız sanırım masaüstü PC ancak bana laptop gerekiyor. Çünkü projeleri sürekli müşteri ayağına götürüp yapmamız gerekiyor.
İşte o plastik kasa olması beni de tedirgin ediyor acaba eksileri nedir ? Şuan bu yazdığım mesajları da HP markadan yazıyorum. Memnun olduğum bir bilgisayar bu da ama sistem güçlü olunca acaba sıkıntı yaşatır mı ?
Yani şu yazdıklarını okuyunca biraz içimde ışık oldu olmadı değil.

Birde bu MUX denilen şey nedir ?

Biraz yaşatabilir , aslında oyun oynamayacaksanız Apple'de tercih edebilirsiniz Macbook M1 kullanıyorum ve grafik tasarım / yazılım işlerimi çok yeterli bir şekilde görüyor. Veya 15 Bine iş laptopu alıp , geri kalan parayla oyuncu bilgisayarı alabilirsiniz masaüstü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…