26 bin TL monitör dahil sistem tavsiyesi

Güzel gibi yanında bayağı bir şey var.
Dedikleri gibi monitör falan dahil ise bence daha uyguna bir şey bulamazsınız.

Güzel gibi yanında bayağı bir şey var.

2. ele yönelmeli miyim sizce sıfır alsam daha mı iyi? Bir de R5 5600 RX 6600 XTli sistemimi ve 27 inç 165Hz monitörümle birlikte dün 26 bine 2. el sattım şizce Uygun'a mı vermişim güzel fiyata mı gitmiş?

2. ele yönelmeli miyim sizce sıfır alsam daha mı iyi? Bir de R5 5600 RX 6600 XTli sistemimi ve 27 inç 165Hz monitörümle birlikte dün 26 bine 2. el sattım şizce Uygun'a mı vermişim güzel fiyata mı gitmiş?

Uyguna vermişsiniz hocam ama kaç senelik oda önemli. Belki 1 2bin daha pahalıya satılabilirdi çok eski değilse.

Uyguna vermişsiniz hocam ama kaç senelik oda önemli. Belki 1 2bin daha pahalıya satılabilirdi çok eski değilse.

İşlemci yeniydi geri kalan parçaları 2. el faturasız aldım bilmiyorum kaç senelik ben 1 sene kullandım.

O zaman iyi hocam ya.

Performans olarak baktım sattığımla bu aldığım aynı gibi çok bir fark yok ama aldığım sistem ddr5 cebime 2 bin lira para kalmış oldu bir de yeni klavye mouse almış oldum üstüne.

Performans olarak baktım sattığımla bu aldığım aynı gibi çok bir fark yok ama aldığım sistem DDR5 cebime 2 bin lira para kalmış oldu bir de yeni klavye mouse almış oldum üstüne.

Mantıklı gibi hem sıfır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…