26 bin TL'ye Excalibur G870 alınır mı?

Hocam vallahi cogu kisi excaliburadan memnun senin basina ne geldi bir anlat istersen ama 1K az odemek için 32 GB RAM ve i7 12. nesili kaybetmek pek iyi durmuyor.
2k hocam yaklaşık 24.200 ve 26.000

Excalibur değilse bunlar olabilir.

Hp omen eski nesil işlemci bu fiyata eski nesil alınır mı? Diğer dell de sorunlu.

Arkadaş oyun oynamayı seviyorum dediği için SSD kapasitesi fazla olanlari attim kusura bakmayın o modellerde kusur oldugunu bilemedim
Hp omen eski nesil işlemci bu fiyata eski nesil alınır mı? Diğer dell de sorunlu.

Arkadaş oyun oynamayı seviyorum dediği için SSD kapasitesi fazla olanlari attim kusura bakmayın o modellerde kusur oldugunu bilemedim.

Hocam 500GB hafıza yeter bana yetmezse ileride yukseltirim şu an kararsiz kaldim tekrardan Excalibur alma diyolsr.

Bu fiyata i7'li 3060 140W Nitro alınır. Üç bin daha koyarsanız 3060 ROG Strix alınır. Casper alın diyenler bütün olumsuz yorumlara rağmen Casper alıp pişman olmuş ve başkalarının da pişman olmasını isteyen kişilerdir. Hepsi olmasa bile büyük çoğunluğu böyle. Benim görüşüm bu yönde ve hakkımda yazılacakları zerre önemsemediğimi şimdiden belirtmek isterim.

Eğer götürme getirme derdiniz yoksa masaüstü alın. Şu an Gaming Gen TR'de 3070 sistem 25K.

G900 var bende de herhangi bir sorun yok her oyun bilgisayarı gibi ısınma sorunu var sadece ona da laptop altlığı alıp çözdüm sayılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…