26 bin TL'ye kadar sistem önerisi

• Konuyu başlatan Lodex
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 499
Hocam sizce hangi SSD yeterli olur, 970 EVO Plus düşünüyorum, ayrıca hangi B650'den bahsettiniz?

Az önce Gaming gecesi baktım, bu sistem gelmiş. Sizce 26K'ya düşer mi?
Adata'nın o SSD'si çok başarılıdır. Bence Samsung şart değil. B650 bence en ucuzu olabilir. Çift M2 desteği var. Sadece o bile yükseltmek için iyi bir avantaj. Attığın sistemin indirime girip giremeyeceğine bir şey diyemem ben satmıyorum. Ama bazı parçalar kesinlikle değişmeli. Ve kesinlikle fiyatını hak etmiyor.

Adata'nın o SSD'si çok başarılıdır. Bence Samsung şart değil. B650 bence en ucuzu olabilir. Çift M.2 desteği var. Sadece o bile yükseltmek için iyi bir avantaj. Attığın sistemin indirime girip giremeyeceğine bir şey diyemem ben satmıyorum. Ama bazı parçalar kesinlikle değişmeli. Ve kesinlikle fiyatını hak etmiyor.

Hocam zaten düşecek fiyatını düşünuyorum. Ekran kartı için aynı fiyata düşerse alınabilir bence sonradan SSD ve kasa değişip.

Hocam zaten düşecek fiyatını düşünuyorum. Ekran kartı için aynı fiyata düşerse alınabilir bence sonradan SSD ve kasa değişip.
Hocam dediğim gibi düşecek fiyatı bilemem ben satmıyorum ürünü. Bence AMD'nin 7000 serisi gayet başarılı. 7700xt fena bir kart değil ama o paraya 4070 var neredeyse. Ve iç aksamları güzel değil sistemin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı