26 bin TL'ye laptop önerisi

Bütçe
26000

quedral

Decapat
Daha fazla  
16 RAM(ram 8 olursa sonradan kendim de takabilirim fakat bütçeyi aşmayacak şekilde fiyat farkı olursa) 512 SSD dışında bu fiyata alabileceğim en iyi performansı istiyorum. Fakat üniversitede kullanacağım için bunlar dışında asıl önceliklerim fan sesinin çok olmaması (makul düzeyde illaki olacaktır oyuncu laptopu sonuçta), pil süresinin kısa olmaması yani kısaca üniversite ortamında beni uğraştırmayacak ve etrafa rahatsızlık vermeyecek bir cihaz arıyorum. Normalde oyuncu laptopu almayacaktım fakat üniversiteden sonra kendi masaüstümü kardeşime bırakacağımdan oyuncu laptopu alayım ileride de kullanmaya devam ederim diye düşündüm. Ayrıca Trendyol karta vade farksız 6 taksit olayı olduğundan Trendyol üzerinden bakıyorum. Farkındayım kriterler bir tık fazla fakat elimde olan imkanlarla en iyisini almaya çalışıyorum. Aklımda.
ACER Nitro V 15 Core i5 13420H 16 GB 512 GB SSD Rtx 4050 Freedos 15.6" FHD Notebook NH.QNBEY.001+165 Fiyatı, Yorumları - Trendyol (bütçe artarsa belki diyerekten)
Bunlar var Lenovo'ya ısınığım biraz ama fandır pildir bir bilgim yok çok fazla. Başka önerilere açığım.

Acer Nitro V15 alınmaz. Lenovo LOQ tercih edilebilir. Lenovo IP Gaming 3 yerine ASUS TUF A15 alabilirsin.

Bu ASUS'un distribütörü GPN teknolojiymiş onlardan satın almak güvenilir midir bazıları iade durumunda problem yaratıyor diyorlar. En ucuz ASUS'un sitesinde şu an ben de onu almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…