26 bin TL'ye RTX 4060 sistem iyi mi?

MC-4060 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 bulk OC 8 GB / 16 GB RAM / 512 GB M.2 SSD sistem tavsiyesi.

Bütçe varsa işlemci ve SSD değiştirmemizi öneririm hocam sistemin fiyatı bayağı iyi bence net alınır.

Bütçe varsa işlemci ve SSD değiştirmemizi öneririm hocam sistemin fiyatı bayağı iyi bence net alınır.

Neresi iyi?

Alma o sistemi, pahalı.

Kasayı BitFenix'ya da Vento yap.

Neresi iyi?

Alma o sistemi, pahalı.

Kasayı BitFenix'ya da Vento yap.

Attiginiz sistemi begendim hocam, arkadas SSD'yi 1TB yapip kasayi BitFenix yaparsa hem ucuz bir kule tipi sogutma da alirsa 23 bine denk geliyor. Bence degerlendirilebilir.

Hocam onun yerine bütçe cıkarsa asagidaki sistemi oneririm. Islemciyi i5 12K serisi yaparsaniz, SSD'yi 1TB yukseltip kasayida Vento kasa olarak secerseniz yeterlidir. Toplam 34 bine denk geliyor ve guvenin aradaki farka deger.

34K bütçesi olsa 26k TL olan sistem alınır mı diye konu açar mıydı hocam, evet attıgınız kasanın özellikleri güzel fakat bütçe olarak neredeyse 1.5X fiyat biraz anlayışlı olun cevap yazarken.

34K bütçesi olsa 26k TL olan sistem alınır mı diye konu açar mıydı hocam, evet attıgınız kasanın özellikleri güzel fakat bütçe olarak neredeyse 1.5X fiyat biraz anlayışlı olun cevap yazarken.

1.5X dediğiniz fiyat farki sadece 8 bin TL 🙃 daha uzun ömürlü ve mantıklı bir şey almak varken sırf az bir miktar verilmekten kaçmak veya biraz daha para biriktirmeyi beklememek mantıksız geliyor bana göre. Bu yuzden bu oneriyi yaptim hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı