Selamlar herkese. 26.000 TL fiyata aşağıdaki sistem ikinci el olarak alınır mı, ne düşünüyorsunuz? Alırken neleri kontrol etmemi önerirsiniz? Teşekkürler.
Bull 5A-RX 9070 OEM paketler, yüksek FPS, akıcı 2K/4K oyun performansı ve güçlü içerik üretimi için optimize edilmiş donanım önerileri sunar; avantajlı fiyatlarla Game Garaj’da seni bekliyor.
Bull 5A-RX 9070 OEM paketler, yüksek FPS, akıcı 2K/4K oyun performansı ve güçlü içerik üretimi için optimize edilmiş donanım önerileri sunar; avantajlı fiyatlarla Game Garaj’da seni bekliyor.
Cevap için teşekkürler. 32 gb ram ve 1 tb ssd olduğu için ilgimi çekmişti ancak DDR4 DDR5 farkını pek bilmiyorum. Bana ne gibi problemler çıkarabilir bu durum?
Cevap için teşekkürler. 32 GB RAM ve 1 TB SSD olduğu için ilgimi çekmişti ancak DDR4 DDR5 farkını pek bilmiyorum. Bana ne gibi problemler çıkarabilir bu durum?
7500F hem AM5 soketlı ıslemcıdır, hem DDR5'ı destekler. Yanı son nesıl, güncel ıslemcıdır. Yanı atıyorum 5 sene sonra ıslemcı yetmezse, RAM'a anakarta hiç dokunmadan o zaman kı güncel işlemciyi alır takarsın.
Ayrıca DDR5 sistem çok daha performanslı çalışır.
Eklediğim sistemleri de guncelleyerek 32 GB RAM, 1TB SSD yapabılırsın
7500F hem AM5 soketlı ıslemcıdır, hem DDR5'ı destekler. Yanı son nesıl, güncel ıslemcıdır. Yanı atıyorum 5 sene sonra ıslemcı yetmezse, RAM'a anakarta hiç dokunmadan o zaman kı güncel işlemciyi alır takarsın.
Ayrıca DDR5 sistem çok daha performanslı çalışır.
Eklediğim sistemleri de guncelleyerek 32 GB RAM, 1TB SSD yapabılırsın
En ucuz Dark Freezer DKCCX127 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer DKCCX127 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 799,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Dark Freezer DKCCX127 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer DKCCX127 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 799,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Rica ederim. Tabii kı soracaksın. Ben olsam XPG RAM alırdım. Hem frekansı daha yüksek, hem de gecikme değeri daha düşük. Soğutucuyu takabilir mısın bilmiyorum, kararı sen ver.