26 Nisan 2022 E-Ticaret Düzenlemesi

Makaleler
4
Daha fazla  
Detaylı bilgi için Kaynak: E-ticaret’e vatandaşın cebine yansıyacak sınırlamalar

E-TİCARET SEKTÖRÜNDE TAŞLAR YERİNDEN OYNAYACAK

Geçtiğimiz yıl 381 milyar liralık dev bir ekosisteme dönüşen e-ticaret sektörüne dönük yeni düzenlemeye ilişkin haberlerin basında yer alması ve Ticaret Bakanlığı kaynaklarından düzenlemeye ilişkin edinilen bilgiler sektörde pek çok taşı yerinden oynatacak gibi görünüyor.

Türkiye'de son yıllarda istikrarlı bir şekilde büyüyen e-ticaret, Kovid-19 salgınıyla birlikte rekor seviyelere ulaştı. Ticaretin büyük oranla e-ticarete kaymasıyla gözler bu sektöre çevrilirken Ticaret Bakanlığı, bir dizi düzenlemeyle sektörü bütünüyle etkileyecek bir çalışma içerisine girdi.

Tüketiciyi etkileyecek bir gelişme mi bu?

Tüketiciyi etkileyecek bir gelişme mi bu?

İndirimlerin ve kampanyaların daha az yapılacağı gibi bir madde bile tüketici olan bizleri etkileyeceğe benziyor. Muazzam indirimleri göremeyebiliriz e-ticarer firmaları bir açığını bulup da bu düzenlemeyi delemezlerse.

Ellerini attıkları hangi konuda iyileşme gördünüz, düzenleme başlıkları başlı başına rezalet.

Bu devlet aynı ben ya, nerde tıkırında çalışan bir şey var elimi atıyorum ben de. Geçen format atayım derken 2 hafta açılmadı bilgisayar falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…