Hepsiburada'da GameGaraj 310 TL'ye satıyor. Kuponla 260 TL'ye geliyor. Alınır mı? 18 cm elim. Küçük gelir mi?
Craw hocam ama aktif kullandığım farenin uzunluğu az geliyor gibi.Tutuş şekliniz nedir hocam? Bende onun biraz büyüğü olan Viper Mini kullanıyorum elim 18 cm fingertip tutuş şeklim var. Yeterli geliyor.
Söylediğiniz fare V2 Mini, 3359 sensör kullanmasının yanında kötü bir özelliği yok, lakin o fiyatta 3389 sensörler varken alınır mı? Bilmiyorum.Claw hocam ama aktif kullandığım farenin uzunluğu az geliyor gibi.
Hocam bilgi için teşekkürler. 250 TL'ye düz Deathadder Essential alınır mı?Söylediğiniz fare V2 Mini, 3359 sensör kullanmasının yanında kötü bir özelliği yok, lakin o fiyatta 3389 sensörler varken alınır mı? Bilmiyorum.
Eki Görüntüle 1047412
Bu varken alınmaz.Hocam bilgi için teşekkürler. 250 TL'ye düz Deathadder Essential alınır mı?
O fare çok eski onun yerine bu fareyi alabilirdin Hepsiburada'da mobil uygulama üzerinden yeni üyelikle ilk alışverişe 50 TL indirim yapıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.