2600-2700 ekran kartsız AMD sistem

Bütçe
2700TL

Turgut38

Hectopat
Yer
Kayseri/Develi
Daha fazla  
Merhabalar. Benim yaklaşık 2700 TL'lik bir bütçeyle toplayabileceğim bir APU sistem önerisi istiyorum. Bu fiyatı bir tık artırabilirim. Sıkıntı yok.
Oynadığım oyunlar: GTA 5, CS:GO, ETS 2, FIFA 19 ve PUBG Mobile ile PUBG Lite. Tabii 2700 TL'ye bunları açıcak sistem toplanıyor mu bu önemli. 😉
Dipnot: Monitör klavye fare bende var ama kasa ve PSU'yu da bu toplamaya katalım çünkü benimkiler cidden iğrenç.😩
Cevaplar için şimdiden teşekkürler...

Merhabalar. Benim yaklaşık 2700 TL'lik bir bütçeyle toplayabileceğim bir APU sistem önerisi istiyorum. Bu fiyatı bir tık artırabilirim. Sıkıntı yok.
Oynadığım oyunlar: GTA 5, CS:GO, ETS 2, FIFA 19 ve PUBG Mobile ile PUBG Lite. Tabii 2700 TL'ye bunları açıcak sistem toplanıyor mu bu önemli. 😉
Dipnot: Monitör klavye fare bende var ama kasa ve PSU'yu da bu toplamaya katalım çünkü benimkiler cidden iğrenç.😩
Cevaplar için şimdiden teşekkürler...
aga hazir sistemlere bak ryzen 3 3200g li sistemler kendim toplarim dersen atarim tek tek link

Oynadığın oyunlara göre birazcık daha üstüne ekleyip bu sistemi alabilirsin, oyunları akıcı oynabilir misin onu bilemiyorum, gerekli düşürmeleri yapıp fiyatı düşürebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı