Prokas Hectopat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 1.954 Çözümler 1 Yer Mersin 8 Aralık 2024 #11 kuxa dedi: Hocam bunu gordum ama daha yuksek hizli bir model ariyorum. Hocam site guvenilir mi acaba? Ve DRAM var mı bunda? Genişletmek için tıkla... Hocam alırsanız bir not düşeyim anakartınız PCI-e 3.0 desteklediği için ancak PCI-e 3.0'ın desteklediği hızları görebilirsiniz.
kuxa dedi: Hocam bunu gordum ama daha yuksek hizli bir model ariyorum. Hocam site guvenilir mi acaba? Ve DRAM var mı bunda? Genişletmek için tıkla... Hocam alırsanız bir not düşeyim anakartınız PCI-e 3.0 desteklediği için ancak PCI-e 3.0'ın desteklediği hızları görebilirsiniz.
ahmttunc Decapat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 5.005 Çözümler 4 8 Aralık 2024 #12 Prokas dedi: Hocam alırsanız bir not düşeyim anakartınız PCI-e 3.0 desteklediği için ancak PCI-e 3.0'ın desteklediği hızları görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bence bütçe varken bu daha mantıklı. G2 o parayı haketmiyor. En kötü anakart yükseltince kullanır o hızları.
Prokas dedi: Hocam alırsanız bir not düşeyim anakartınız PCI-e 3.0 desteklediği için ancak PCI-e 3.0'ın desteklediği hızları görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bence bütçe varken bu daha mantıklı. G2 o parayı haketmiyor. En kötü anakart yükseltince kullanır o hızları.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.983 Çözümler 589 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #13 kuxa dedi: Arkadaşlar 2600-2700 lira bütçem var anakartım ASUS TUF B450 Plus, PCI 3.0 destekliyor, 1TB M.2 SSD önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Buna bakabilirsin. Anakartınız PCI-e 3.0 desteklediği için SSD PCI-e 3.0 hızlarında çalışacaktır. DRAM mevcut. F/P alabilirsin. Mushkin MKNSSDVT1TB-D8 Vortex 1TB PCIe 4.0 NVMe M.2 2280 SSD Aynı Gün Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantili www.qp.com.tr
kuxa dedi: Arkadaşlar 2600-2700 lira bütçem var anakartım ASUS TUF B450 Plus, PCI 3.0 destekliyor, 1TB M.2 SSD önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Buna bakabilirsin. Anakartınız PCI-e 3.0 desteklediği için SSD PCI-e 3.0 hızlarında çalışacaktır. DRAM mevcut. F/P alabilirsin. Mushkin MKNSSDVT1TB-D8 Vortex 1TB PCIe 4.0 NVMe M.2 2280 SSD Aynı Gün Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantili www.qp.com.tr
K kuxa Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #14 ahmttunc dedi: Güvenilirdir evet. Rahatça alışveriş yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... teşekkürler dram varmı peki bu modelde? Prokas dedi: Hocam alırsanız bir not düşeyim anakartınız PCI-e 3.0 desteklediği için ancak PCI-e 3.0'ın desteklediği hızları görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... evet hocam araştırdım onu pci-e 3.0 en fazla 3500mb destekliyormus sanırım ama ileriye de donuk olur dıye dusunuyorum daha yuksek hızlı alırsam
ahmttunc dedi: Güvenilirdir evet. Rahatça alışveriş yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... teşekkürler dram varmı peki bu modelde? Prokas dedi: Hocam alırsanız bir not düşeyim anakartınız PCI-e 3.0 desteklediği için ancak PCI-e 3.0'ın desteklediği hızları görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... evet hocam araştırdım onu pci-e 3.0 en fazla 3500mb destekliyormus sanırım ama ileriye de donuk olur dıye dusunuyorum daha yuksek hızlı alırsam
ahmttunc Decapat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 5.005 Çözümler 4 8 Aralık 2024 #15 kuxa dedi: teşekkürler dram varmı peki bu modelde? Genişletmek için tıkla... Var evet. Olmasa önermezdim. Bu paraya alabileceğin en iyisi.
kuxa dedi: teşekkürler dram varmı peki bu modelde? Genişletmek için tıkla... Var evet. Olmasa önermezdim. Bu paraya alabileceğin en iyisi.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.983 Çözümler 589 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #16 kuxa dedi: Teşekkürler DRAM var mı peki bu modelde? Evet hocam araştırdım onu PCI-e 3.0 en fazla 3500 MB destekliyormus sanırım ama ileriye de donuk olur diye dusunuyorum daha yuksek hızlı alırsam. Genişletmek için tıkla... Anladım. Bütçe artıyorsa ileriye dönük PCI-e 4.0 destekli anakarta geçmeyi düşünüyorsanız yukarıda atılan Kingston Renegade alınabilir.
kuxa dedi: Teşekkürler DRAM var mı peki bu modelde? Evet hocam araştırdım onu PCI-e 3.0 en fazla 3500 MB destekliyormus sanırım ama ileriye de donuk olur diye dusunuyorum daha yuksek hızlı alırsam. Genişletmek için tıkla... Anladım. Bütçe artıyorsa ileriye dönük PCI-e 4.0 destekli anakarta geçmeyi düşünüyorsanız yukarıda atılan Kingston Renegade alınabilir.
K kuxa Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #17 ahmttunc dedi: Var evet. Olmasa önermezdim. Bu paraya alabileceğin en iyisi. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim Einstein dedi: Anladım. Bütçe artıyorsa ileriye dönük PCI-e 4.0 destekli anakarta geçmeyi düşünüyorsanız yukarıda atılan Kingston Renegade alınabilir. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam ahmttunc dedi: Var evet. Olmasa önermezdim. Bu paraya alabileceğin en iyisi. Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/mld-m500-ultra-1tb-7000-4700mb-nvme-2280-gen4x4-ssd-p-HBCV00004OO09T?magaza=deltabilgisayar Ben bunu da düşünmüştüm aslında fiyatı uygun hız değerleri de iyi görünüyor ne düşünüyorsunuz?
ahmttunc dedi: Var evet. Olmasa önermezdim. Bu paraya alabileceğin en iyisi. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim Einstein dedi: Anladım. Bütçe artıyorsa ileriye dönük PCI-e 4.0 destekli anakarta geçmeyi düşünüyorsanız yukarıda atılan Kingston Renegade alınabilir. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam ahmttunc dedi: Var evet. Olmasa önermezdim. Bu paraya alabileceğin en iyisi. Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/mld-m500-ultra-1tb-7000-4700mb-nvme-2280-gen4x4-ssd-p-HBCV00004OO09T?magaza=deltabilgisayar Ben bunu da düşünmüştüm aslında fiyatı uygun hız değerleri de iyi görünüyor ne düşünüyorsunuz?
ahmttunc Decapat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 5.005 Çözümler 4 8 Aralık 2024 #18 kuxa dedi: Teşekkür ederim Sağ olun hocam https://www.hepsiburada.com/mld-m500-ultra-1tb-7000-4700mb-nvme-2280-gen4x4-ssd-p-HBCV00004OO09T?magaza=deltabilgisayar Ben bunu da düşünmüştüm aslında fiyatı uygun hız değerleri de iyi görünüyor ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Paranı çöp etmek istiyorsan alabilirsin
kuxa dedi: Teşekkür ederim Sağ olun hocam https://www.hepsiburada.com/mld-m500-ultra-1tb-7000-4700mb-nvme-2280-gen4x4-ssd-p-HBCV00004OO09T?magaza=deltabilgisayar Ben bunu da düşünmüştüm aslında fiyatı uygun hız değerleri de iyi görünüyor ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Paranı çöp etmek istiyorsan alabilirsin
K kuxa Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #19 ahmttunc dedi: Paranı çöp etmek istiyorsan alabilirsin Genişletmek için tıkla... neden öyle dediniz