2600-2700 TL 1 TB M.2 SSD önerisi

Hocam bunu gordum ama daha yuksek hizli bir model ariyorum.

Hocam site guvenilir mi acaba? Ve DRAM var mı bunda?

Hocam alırsanız bir not düşeyim anakartınız PCI-e 3.0 desteklediği için ancak PCI-e 3.0'ın desteklediği hızları görebilirsiniz.

Hocam alırsanız bir not düşeyim anakartınız PCI-e 3.0 desteklediği için ancak PCI-e 3.0'ın desteklediği hızları görebilirsiniz.
Bence bütçe varken bu daha mantıklı. G2 o parayı haketmiyor. En kötü anakart yükseltince kullanır o hızları.

Güvenilirdir evet. Rahatça alışveriş yapabilirsin.
teşekkürler dram varmı peki bu modelde?

evet hocam araştırdım onu pci-e 3.0 en fazla 3500mb destekliyormus sanırım ama ileriye de donuk olur dıye dusunuyorum daha yuksek hızlı alırsam

Teşekkürler DRAM var mı peki bu modelde?

Evet hocam araştırdım onu PCI-e 3.0 en fazla 3500 MB destekliyormus sanırım ama ileriye de donuk olur diye dusunuyorum daha yuksek hızlı alırsam.

Anladım. Bütçe artıyorsa ileriye dönük PCI-e 4.0 destekli anakarta geçmeyi düşünüyorsanız yukarıda atılan Kingston Renegade alınabilir.

Var evet. Olmasa önermezdim. Bu paraya alabileceğin en iyisi.
teşekkür ederim

Anladım. Bütçe artıyorsa ileriye dönük PCI-e 4.0 destekli anakarta geçmeyi düşünüyorsanız yukarıda atılan Kingston Renegade alınabilir.
Sağolun hocam

Var evet. Olmasa önermezdim. Bu paraya alabileceğin en iyisi.
Ben bunu da düşünmüştüm aslında fiyatı uygun hız değerleri de iyi görünüyor ne düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…