Bütçe 2600 TL. Teknobiyotik veya İtopya'dan hazır sistem tavsiyesi'de olabilir. Toplama sistem de olabilir. i3 9100F sistemler daha fazla ilgimi çekti fakat önerilere açığım.
Merhaba. Öneri için teşekkürler. SSD ve güç kaynağı güvensiz geldi biraz. Ama inceleyeceğim.
Herkese tekrar merhaba. Bütçemi 3000 TL'ye çıkardım. Buna göre tavsiyeler verirseniz memnun olurum.
Bence en çok dikkat etmen gereken mevzu işlemci. Görselleri inceleyemedim pek müsait olmadığım için. Ancak bu bütçe ile alabileceğin en iyi işlemci R5 1600 olacaktır. İşlemcinin B2 revizyonu şu sıralar çok konuşuluyor çünkü neredeyse 2600'e yaklaştı. Tavsiyem kesinlikle B2 revizyon almandır. V3.5'e mutlaka bakmanı öneririm.
Bence en çok dikkat etmen gereken mevzu işlemci. Görselleri inceleyemedim pek müsait olmadığım için. Ancak bu bütçe ile alabileceğin en iyi işlemci R5 1600 olacaktır. İşlemcinin B2 revizyonu şu sıralar çok konuşuluyor çünkü neredeyse 2600'e yaklaştı. Tavsiyem kesinlikle B2 revizyon almandır. V3.5'e mutlaka bakmanı öneririm.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Sandisk ssd Plus 240GB 530MB-440MB/s Sata 3 SSD SDSSDA-240G Sandisk Plus 240GB 530MB-440MB/s Sata 3 SSD SDSSDA-240G adınıza faturalı sıfır kapalı kutu urun orjınal