Eğer sistemi haziranın ortası sonuna doğru alacaksan GTX 770 i beklemeni tercih ederim. Hatta o kadar bile sürmeyebilir.
GTX 770 alınca eline kalan parayla monitör alır en fazla
Belki onu da alamaz. Aldığını varsayarsak bi ekran kartına bakar bi monitöre zihninde de oyunu canlandırır hayal dünyasına baya bi katkıda bulunur
- - - Güncellendi - - -
Yorum için tesekkürler islemci Amd fx 8350 4.0 ghz Seçtim ekran kartını hd7950 yapabilirim aradaki fark çok fazla olmadığı için hd7870xt alıp yanına 120 gb ssd koymayı düsünüyorum.
Öncelikle imzadaki sistem 2850 TL ye geldi bana Vatan % 30 indirimde. PSU hariç aldım ben biraz maliyeti artırdı ekstra işlemci soğutucu ve 2 adet Fan aldım AMD için olmazsa olmaz dediler. Şimdiiii :
SSD için acele etme bu bütçedeki bir PC için gereksiz.
8350 tercihi mantıklı ama o da baya ileri dönük olur ama almanı öneririm.
Ekran kartına 7950 DirectCU II TOP serisi öneririm ama GTX serisi de çok tavsiye ediliyor biliyorsun. Mesela GTX 660 Tİ tavsiyesi gelebilir
Kafanda ATİ varsa 7950 TOP al derim.
Kasa olarak Corsair 400R ve 500R gerçekten kaliteli ama sade ve gösterişsiz olması insanları cezbetmiyor. 400R de iç kısım azcık daha geniş. 500R de yandaki fan büyük.
Anakart madem Gigabyte alacaksın o serinin UD5 olanını al. Kullanıyorum ve çok memnunum. Alternatif Asus Pro M5A99FX önerilecektir.
Ramler 1866 mhz denilmiş zaten ona ayar çek.
Genel olarak söyleyeceklerim bunlar bütçeni azıcık zorlamaya çalış gerekirse biraz ertele. Uzun süre kullanacağın bir PC kuracaksan acele etmemelisin.